dinsdag 19 juli 2016

Sikkens rubbol sb of xd

Sikkens rubbol sb of xd

De scherpste Prijs van NL. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Het was één van de eerste lakken met een onderhoudstermijn van maar liefst tot jaar.


Sikkens rubbol sb of xd

UV- en weersinvloeden, om langer te kunnen genieten van mooi schilderwerk. Het product is verwerkbaar van ˚C tot ˚C. Rubbol SB (Biobased certificaat) Certificates. Zeer ruim aanbo Morgen in huis!


Bekijk dan snel ons assortiment! Deze halfglans buitenlak behoudt perfect zijn glans en kleur. En hij biedt hout, metaal en kunststof tot wel jaar bescherming! De verf is lekker makkelijk aan te brengen met een roller of kwast.


Dit is één van de meest geteste en meest betrouwbare buitenlakverven op de markt. Vraag een schilder van middelbare leeftijd naar dit product en hij of zij zal het gegarandeerd kennen! Sikkens artikelen voordelig.


Op een kale ondergrond wordt geadviseerd om eerst minstens één laag grondverf (Primer plus) aan te brengen, en vervolgens één laag Primer. Deze hoogglanslak wordt geroemd om zijn kwaliteit en goede verwerkbaarheid. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product.


Heeft u een vraag over dit product of over een van onze andere producten stuurt u ons dan even een e-mail. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bent u op zoek naar RubbolXD verf? Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Sigma verf tot maar liefst korting.


Hoge glans en uitstekend glansbehoud. Vandaag besteld bij Verfpoint. Gratis verzending vanaf € 200! Hoogglanzende aflak voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydharsen. Het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunstoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Wanneer je op internet verf koopt krijg je daar ongeveer korting op en dan is het redelijk betaalbaar. De verbindingen in de verflaag worden door het silicone bindmiddel versterkt. Dit zorgt voor een optimaal glans- en kleurbehoud van het schilderwerk.


Het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, (non-ferro) metalen en diverse kunstoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. Deze aflak is uitermate geschikt voor het schilderen van kozijnen en deuren buitenshuis.


Hoge korting op groothandelsprijzen. Wij mengen met onze sikkens mengmachines kleuren uit. SB staat voor Sillicon Base maar vergeet dat direct maar weer, er zitten echt geen silliconen isn.


SB gaat tot jaar mee en is voor doeghetzelvers zeer prettig te verwerken. Spiegelglimmend en in alle kleuren leverbaar. Deze verf is terpentine verdunbaar. Ik heb er in het verleden veel mee gewerkt. Het voordeel is dat het zowel als grondverf als als aflakverf kan dienen.


Ook is het geen hoogglans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts