donderdag 7 juli 2016

Geluiddempend glas

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen!


Keuken interieur accessoires. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Geluidswerend glas is niet zo anders dan hoogrendementsglas. Het zit zelf zo dat heel wat hoogrendementsglas ook al meteen heel wat decibels kan drukken. Bij hoogrendementsglas zit er een gaslaagje tussen de verschillende lagen glas.


Bij geluidswerend glas zit er een folie tussen. Deze folie is geluidsdempend. Wat is geluiddempend glas ? U kan zich tegen lawaaihinder of geluidsoverlast beschermen door te kiezen voor het geluidswerend glas van Saint-Gobain Building Glass en op die manier genieten van een perfecte akoestiek in uw woonruimte of kantoor.


Voor effectieve geluidswering is standaard dubbele beglazing over het algemeen niet genoeg.

De combinatie van het glas en de met gas of lucht gevulde tussenruimte zorgt ervoor dat het geluid wordt afgezwakt. Geluidsoverlast in de woon- of werkomgeving kan zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid. Gelukkig bestaan er tegenwoordig veel akoestische oplossingen om geluidshinder te beperken, zoals: dubbele beglazing (isolatieglas), geluidswerend glas , geluiddempende scheidingswanden, panelen, behang en meubilair.


Dat kan met een bredere spouw tussen het glas , maar dat gaat ten koste van de warmte-isolatie. U zoekt Phonibel geluidswerend glas ? Een groot voordeel van gelaagd glas is dat het onzichtbaar is verwerkt in het glas. Andere beschermingssystemen, zoals luiken en tralies, moeten opzichtig worden bevestigd en zijn weinig esthetisch. In tegenstelling tot gehard glas blijft gelaagd glas bij een breuk vastzitten in de sponning.


De combinatie tussen gelamineerd en extra dik glas helpt om contactgeluiden van regen en hagel te reduceren. Maar dat is niet het enige dat zorgt voor geluidsreductie in het VELUX geluidsreducerende dakraam. Ook in de constructie van het frame, de afdeklijsten en de bovenkap zijn geluidsreducerende materialen opgenomen.


Als je aan een drukke straat woont, geeft geluidswerend glas rust in huis. Hier lees je hoe geluidswerend glas werkt en welke soorten geluidsisolerend glas er zijn. Ontdek welk geluidswerend glas geschikt is voor jouw huis.


Geluiddempend glas werkt natuurlijk alleen met het raam dicht, dus om toch voldoende ventilatie te behouden, kan het nuttig zijn om ook een geluiddempend ventilatierooster mee te bestellen. Glasruit kan u op dit gebied aan een complete oplossing helpen. Met geluiddempend glas van glasruit. De VariaCoust EPC 3is een thermisch geïsoleer sterk geluiddempend klepventilatierooster, toepasbaar in houten, kunststof en aluminium ramen.


Eenvoudig schoon te maken dankzij een met de hand afneembaar binnenprofiel, dat tevens dienst doet als insectenwering.

Tiple doet niks aan geluidsisolatie. Wij hebben hier 3v glas , en volgens mij houd dat niks extra geluid tegen. Hier overigens geen probleem want er komt maar af en toe verkeer voorbij.


Ik zou gaan voor dat andere glas , en het verschil tussen dubbel en 3voudig is ook niet zo groot dat je een verschil gaat merken op je stookkosten hoor. Door het gebruik van verschillende glasdiktes en van gelaagd glas kan de akoestische isolatie van glas worden verbeterd. Akoestisch glas of geluidsisolerend glas is aangenaam als je langs een drukke weg woont, in de sta in rijwoningen of enkel voor de ramen van de slaapkamers. Om geluidwerende schuttingen of geluiddempende erfafscheidingen te vergelijken kun je bij de leveranciers vragen naar de Rw-waarde en de DLr-waarde.


Hoe hoger dat cijfer, hoe beter de reductie. Overigens zegt de Dikke van Dale dat het niet uitmaakt of je het hebt over geluidwerende of geluidSwerende tuinafscheidingen. Dit klopt ongeveer met mijn vorig vermoeden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts