vrijdag 8 juli 2016

Ferm living behang harlequin

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Acaza, thuis in muurdecoratie. Heeft u een vraag over een van onze producten?


With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are.

Door het toepassen van een non-woven vlies als materiaal in plaats van papier, is het behang sterker geworden en is het behangen veel eenvoudiger. Ferm Living WallSmart- behang instructie. Het patroon op het behang herhaalt zich na 1centimeter.


Prachtige ontwerpen waar we absoluut fan van zijn. De ene keer druk en kleurrijk, de andere keer rustig en soberder. Er is een ontwerp voor iedereen en elk interieur.


Dat maakt het zeer eenvoudig werken met dit behang. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.

Na het insmeren van de muur kan dit behang er zo tegenaan geplakt. See all the exciting new designs for the home and find inspiration for your interior with an authentic and calm atmosphere. Trine Andersen kon geen geschikt behang vinden voor haar eigen woning waardoor ze besloot het behang zelf te ontwerpen. Voor elke ruimte in het huis is er een geschikt ontwerp.


De woonkamer, slaapkamer, ook voor de kinderkamer keuze genoeg! Twee restant rollen behang van ferm living harlequin kleur mint. Op de beide rollen verzendkosten v. Dit behang is geschikt voor alle ruimtes in je huis, zowel voor een klassieke huiskamer als een stoere kinderkamer en is verkrijgbaar in kleuren. Het behang is voorzien van een mooi en grootschalig harlekijn-patroon, dat prachtig te gebruiken is voor een enkele muur of hele kamer. Dit behang is erg leuk voor jong en oud en uitstekend te combineren met de overig JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Denk aan mooie woonaccessoires maar ook kussens en plaids, behang en meer! Het hedendaagse leven is haar inspiratie. In the company of your best teddies and friends, the kids’ room is the place where you can invent your new favourite game and colour outside the lines. De serie bestaat uit behang en dekbedovertrekken, in comibatie met elkaar vormt dit een bijzonder fraai geheel in bijvoorbeeld een kinderkamer. Bekijk dan het instructiefilmpje op deze.


Ze zijn een meester in het flamboyante statement- behang , maar zijn ook gespecialiseerd in fantasierijke afwerkingen, visionaire technieken en verrukkelijke kleuren die ervoor zorgen dat uw muren een kunstwerk op zich worden! Koop nu en verfraaien van uw huis! Super te combineren met andere artikelen uit de harlequin.

Strakke lijnen worden afgewisseld met meer natuurlijke vormen. Harlequin behang Mint € 694. Geïnspireerd op Scandinavisch design tradities en retro charme - maar met een opvallende grafische rand die elk punt stevig hedendaagse maakt. Ze ontwerpt en vervaardigt home-decoratie met sterke grafische vormgeving.


Ze gebruikt typische Scandinavische kleuren en eenvoudige vormen. Behang dat absoluut een prachtige toevoeging is aan je interieur. Van klassieke dessings tot echte eye-catchers.


Maar ook prachtig behang van Nederlandse bodem, zoals Studio Ditte en Zilverblauw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts