dinsdag 19 juli 2016

Anti trek cilinderslot

Anti trek cilinderslot

Bekijk het beste aanbod cilindersloten. Shop nu de beste deal online! Kerntrekbeveiliging de oplossing om er voor te zorgen dat inbrekers bij uw huis voorbij lopen.


Anti trek cilinderslot

Aangezien een anti kerntrek cilinder veel voordeliger is dan nieuw veiligheidsbeslag, zeker met de kortingsactie! Voorkom inbraak door anti kerntrek cilinder Het cilinder trekken maakt geen lawaai, gaat snel en is door elke beginnende inbreker eenvoudig te leren. Na het slagen voor deze test krijgt een cilinderslot SKG sterren. Nemef anti -kerntrekproducten. Inbrekers kunnen op verschillende manieren jouw huis binnenkomen.


Mijn tip van gat voor cilinder groter maken zodat het anti kern trek plaatje er tussen kan is voordelig en als je netjes en nauwkeurig werkte net zo goed als de nu verkochte winkel exemplaren. Maar, als je teveel monteerde zoals een alarm zwaailamp met sirene is het juist een reclame bord van hier valt veel meer te halen als gemiddelde. In deze categorie kunt u Anti -Kerntrekbeslag vinden, Anti -Kerntrekbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging om de kerntrekmethode geen kans van slagen te geven.


Het Anti -Kerntrekbeslag wat wij aanbieden is verstelbaar om met verschillende lengtes van cilinders te werken, hierdoor kan de cilinder in veel gevallen behouden worden. Op deze pagina leggen wij uit wat een anti kerntrek cilinder is, en leggen wij verschillende opties uit waar een cilinder aan kan voldoen. Op onderstaande afbeelding is het verschil te zien. Klopvaste anti -slagcilinder met breek-, kerntrekbescherming en gevarenfunctie. Een cilinder wordt vaak verward met een cilinderslot.


Artikel gaat uit assortiment. Sleutel is niet meer beschermd. Nabestellingen blijven mogelijk. Overige uitvoeringen en nabestelingen op sleutelnummer op aanvraag. Het voordeel van de cilindersloten met SKG sterren is dat ze ook gelijk bescherming bieden tegen het open boren van je slot, cilinder breken, de klopsleutel methode, impressie methode en zelfs tegen handmatig lockpicken.


Over het algemeen zijn cilindersloten met kerntrekbeveiliging wel iets duurder dan anti -kerntrekbeslag. Meeste woningen hebben de verkeerde cilindersloten. Deurcilinders in de volksmond vaak cilindersloten genoemd zijn vaak niet goed beveiligd. Voor een inbreker is het zeer eenvoudig het cilinderslot te breken of de kern eruit te trekken. Bij het kopen van een cilinderslot is het belangrijk te letten op het aantal SKG sterren dat hierbij vermeld staat.


Hierdoor is de cilinder slagmethode ( anti -klop) en anti -picking bestendig. Een belangrijke nieuwe feature is de 2-delige meenemer die het normale zwaktepunt van een cilinder, namelijk bij het montagegat, overbrugt. De cilinder kan zodoende niet bij dit punt afbreken.


Wij testen als onze producten zelf! Wij zijn aangesloten bij de VEB, wat staat voor Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Alle bedrijven die daarbij aangesloten zijn kenmerken zich door betrouwbaarheid en service. Deze cilindersloten hebben wij op voorraad in alle mogelijke verlengingen en uiteraard als knopcilinder. Wij maken deze cilindersloten allemaal gelijksluitend zodat u maar cilindersleutel nodig heeft om alle deuren te openen.


Beste cilindersloten De Gouden kwaliteit is het beste cilinderslot welk geleverd wordt met certificaat. Cilinderslot cilinder met kerntrek SKGAbus Pfaffenhain.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts