donderdag 28 juli 2016

Wanddecoratie woonkamer modern

Hollandse Hoogte en Teylers Museum! Print je eigen foto op canvas, hout of andere wanddecoraties! Voordelig en snel in huis! Ontwerp uw huis met bijpassende wandbekleding.


Moderne Woonkamers online bestellen.

Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Hier ziet U een prachtige en perfect afgewerkte modern uitziende metalen wanddecoratie met een mooie en warme kleurencombinatie.


Uiteraard is deze decoratie bedoeld voor een modern ingerichte woonkamer. Wanddecoratie modern metaal. Een moderne wooninrichting verdient bijpassende decoratie om het perfecte plaatje af te maken.


Kamerschermen zijn dé objecten, die thuishoren in een nieuwerwets interieur.

In ons assortiment kunt u op twee verschillende categorieën stuiten, waarin de decorerende schermen zijn gesorteerd. Wallstars: de ideale wanddecoratie. Dit printen we op verwisselbaar fotodoek. Het doek is hét hoogwaardige alternatief voor canvas doeken.


De muren van een woonruimte zijn een bepalende factor voor de uitstraling van de ruimte en het gevoel dat deze geeft. Witte muren zorgen voor een ruimtelijk effect, terwijl een kleur juist sfeer geeft. Vrolijk uw woonkamer op met de wanddecoratie van schilderijen. Tegenwoordig treffen we in een modern interieur talrijke wanddecoratie aan in de vorm van schilderijen, wereldkaarten en staatsieportretten. Een puik schilderij boven de eettafel in uw woonhuis zal de juiste toevoeging zijn voor het totaalplaatje.


We zijn steeds op zoek naar nieuwe wandversiering voor de moderne woonkamer of gang. Vink aan welke woonstijl jij hebt en shoppen maar! Deze vind je ook terug in ons ruime assortiment wanddecoraties en het kan haast niet anders dan dat er ook voor jou items verkrijgbaar zijn in een door jou gewenste kleur of kleurcombinatie.


Wij hebben veel soorten, maten en modellen aan wanddecoraties die, ieder voor zich, passen in onder andere een landelijke, klassieke of moderne woonstijl. Onder wanddecoratie verstaan we alle decoratieve accessoires die worden bevestigd aan de muur. Het assortiment bestaat uit tal van verschillende categorieën.


Meest populair zijn toch wel de schilderijen, posters en muurstickers.

Maar tegenwoordig ook heel hip zijn letterbakken, tekstborden en wandpanelen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Mooi wonen en altijd verrassende acties. Metalen wanddecoratie modern multicolor raster 102x80xcm. De kleur is een combinatie van bruin, grijs en een vleugje goud. Stoer abstract design schilderij in petrol en turquoise kleuren.


Mooie moderne wanddecoratie voor je woonkamer veilig online kopen in de webshop met mogelijkheid achteraf te betalen met acceptgiro. Te koop als drieluik of eenluik. Leuke muurdecoraties en muurstickers voor de woonkamer bestel je online bij wall-art.


Kleurrijk behang van mooie illustraties of fotobehang van dieren of een ander thema. Prachtige olifanten of paardeboemen, natuur, bomen, muurteksten en schilderijen op canvas of glas. Kies voor hedendaagse kunst of klassieke meesterwerken. Deze mensen kiezen dan meestal een abstracte wanddecoratie uit.


De keuze in abstracte metalen wanddecoraties is best wel groot. De abstracte wanddecoraties zijn ook allemaal met de hand gemaakt en kunnen gezien worden als echte kunstwerken. Met een handgemaakte abstracte wanddecoratie aan de muur heeft U dus eigenlijk een kunst wandobject in huis. Een nieuw huis, net verhuisd of de woning helemaal opgeknapt, dan is het tijd voor een mooie maar ook in de eerste plaats passende wanddecoratie van metaal en hout.


Bent u op zoek naar een landelijk ogende muurversiering of een moderne eigentijdse wanddecoratie dan bent u bij Idhuna Living aan het juiste adres. Korte video van onze grote wanddecoratie. Bekijk hier in een korte video hoe ons product eruit ziet en hoe makkelijk je het in elkaar zet. Scherper, kleurrijker en groter dan canvas.


De eerste jaren waren wij alleen gespecialiseerd in het produceren van foto op canvas. Dit was een groot succes en de teller staat inmiddels op méér dan 20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts