dinsdag 2 augustus 2016

Zelf badkamer maken

Stel nu zelf je ideale badkamer samen met onze eenvoudige 3D ontwerptool. Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bekijk online of kom naar de winkel! Boek uw Hotel in Marken online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Zelf je badkamer verbouwen.

Wil je een badkamer zoals in een echte hammam, of juist strak wit en modern? Alles kan en wordt mogelijk als je zelf je badkamer gaat verbouwen. Je bespaart veel kosten op de uurloon van vakmannen, welk geld je weer in mooie tegels of een gave wastafel kan stoppen. In stappen zelf de badkamer verbouwen Het heeft bij ons maanden geduur maar op zich ben je maar stappen verwijdert van een geheel nieuwe badkamer. Bestel dan wel alles op tijd (daardoor heeft het bij ons ook meerdere keren stilgelegen) en ga verbouwen in een vrije week (en niet alleen in het weekend zoals dat wij deden).


De badkamer is meer en meer een relaxruimte in huis en die wil je dus echt naar je zin maken. Met een nieuw bad of inloopdouche is dat al mogelijk maar je kunt natuurlijk ook je hele ruimte verbouwen of laten verbouwen. Deze open vakken, opgevuld met badkameraccessoires, maakt dat het meubel een chique look krijgt.

Wel moet je er erop letten dat wanneer er toch water lang op het hout blijft staan dat het hout toch goed droog gemaakt moet worden. Heb je gekozen voor teakhout? Dan kan je teakhout het beste behandelen met een goede teakolie. De kleur van deze betonlook verf of stuc is Roze. Voor de doe-het-zelver hebben we een product ontwikkel Kalk Co Betonlook Metallico, waarmee je gemakkelijk een wand de uitstraling van een betonnen muur kunt geven.


Het ontwerpen van een badkamer hoeft niet moeilijk te zijn, mits u ervoor zorgt dat u goed weet welke sfeer u wilt creëren en welke meubels erin dienen te komen. Zodra u dat eenmaal weet wordt het ontwerp een stuk gemakkelijker. Veel klanten die zelf een badkamer ontwerpen maken gebruik van de complete badkamers om inspiratie op te doen. Je maakt je klaar voor een nieuwe dag door een douche te nemen, je haar te doen en je tanden te poetsen.


Zorg ervoor dat je van alle gemakken voorzien bent en je alle spullen die je nodig hebt bij de hand hebt. Wilt u uw badkamer renoveren? Pieper Ermelo vertelt u graag wat u daar voor nodig heeft.


Lees hieronder hoe u zwaluwstaartplaat legt, vloerverwarming en een druklaag hierop aanbrengt, de vloer waterdicht maakt en uiteindelijk hoe u een douchegoot aanbrengt. Reserveer online, laagste prijzen. Per dag maken vele consumenten gebruik van onze ontwerptool.


Dankzij de eenvoudige stappen kan iedereen eenvoudig aan de slag. Hieronder enkele voorbeelden van badkamers ontworpen door onze klanten.

Probeer het zelf en ontdek hoe gemakkelijk u uw droombadkamer kunt ontwerpen! Eigen Huis en Tuin - RTL- Klussen, huis, tuin, Doe het Zelf. Thomas maakt in de badkamer in Den Bosch een bijzonder badkamermeubel. Hij maakt een basis van Okoume platen en werkt het af met Meranti latten.


Door deze houtsoorten te combineren maakt hij een uniek meubel met veel diepte. Badkamermeubel zelf maken. Lees hier hoe je zelf aan de slag kunt om dit meubel te maken. Veel doe-het-zelvers, klusjesmannen en hobbyisten vinden het moeilijk om precies in te schatten hoe je het beste zelf een badkamermeubel kunt maken.


En we hebben daar alle reden toe. Want een badkamermeubel is nog niet zo een-twee-drie in elkaar gezet. Misschien herken je ze wel.


Bij stap krijg je een 3D weergave en krijg je een indicatie van je toekomstige badkamer als je ook tegels kiest. Natuurlijk staan niet alle stijlen er in maar deze stap is bedoeld voor een indruk van de toekomstige badkamer. Tik op een tegelbord of sleep het tegelbord in de ruimte om de badkamer te betegelen. Volgorde van badkamer maken Je ziet hier de badkamer maken in video’s als stappenplan om zelf ook zo deze natte kamer in huis te maken.


Voor een badkamer verbouwen of bouwen op de verdieping zijn de stappen echter gelijk. Voor dat u aan de slag kunt om zelf een inloopdouche in uw badkamer te installeren, zijn er een aantal zaken waarop u dient te letten. Ten eerste: ligt het hoogste punt van de afvoerbuis wel onder het vloerniveau van de badkamer ? Als dit niet het geval is, kunt u ervoor kiezen om de hele badkamer op een sokkel te.


Veel mensen willen graag een inloopdouche, omdat het er strak uitziet en ook gemakkelijk schoon te houden is. Het maken van een inloopdouche in je badkamer is niet eens heel erg moeilijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts