maandag 5 juni 2017

Standaard lijst maten

Vergelijk hier aanbiedingen. Alle merken woondecoratie. Woondecoratie goedkoop online. Ruim aanbod woondecoratie. Standaard maten zijn goedkoper en vaker sneller te leveren.

De maten hieronder zijn afkomstig van verschillende leveranciers. De meest voorkomende maten zijn hier onder te vinden A A A Aen Amaar we hebben ook vele maten daar tussen in. Wij lijsten schilderijen, posters of foto’s in klein of groot formaat.


Onze lijsten zijn er in vele soorten en maten. Combineer met verschillende lijsten in meerdere maten en creëer zo je eigen persoonlijke kunstwerk op de muur. Er zijn ook veel kunstwerken en herinneringen die niet in aanmerking komen voor een standaard maat.


Kunstspiegel biedt hier de oplossing voor.

De speciale lijsten op maat service geeft je de mogelijkheid om een lijst uit de collectie. Spiegels zijn er in verschillende soorten en maten. Ook hierbij geld dat er standaard maten zijn. Wanneer u kiest voor een standaard maat kunnen deze altijd sneller geleverd worden. Ook qua prijs zijn deze een stuk goedkoper!


Op maat gemaakte spiegels worden speciaal voor u gemaakt, deze zijn wat duurder omdat er dan arbeidskosten bijkomen. Of uw smaak nu naar antiek uitgaat of juist naar modern, of u een enkele grote lijst zoekt of een originele collage van kleine lijsten , bij ons vindt u beslist de fotolijst maten die u zoekt. Er zijn vele standaard fotolijst maten en de meeste van uw foto’s kunt u daarmee zeker prima inlijsten. Bekijk alle handbagage afmetingen in een handig overzicht. Zo weet je precies hoe groot je handbagage mag zijn.


Dit is een lijst van baksteenformaten in millimeters zoals die in gebruik zijn voor bakstenen in Nederland en België. Voor vrijwel iedere maat foto, kunstwerk of borduurwerk kunnen wij een lijst maken. Ook is er volop keuze in glassoorten en passe-partouts.


Canvas doeken in alle maten spannen wij voor je op. Wij leveren het Stas ophangsysteem.

Lijstenwinkel Nederland is dealer van Vadia, GB lijsten , Moorman, Stas en Walther. Info over standaardmaten lijsten. Resultaten van zoekmachines! Met een mooie lijst komt elke afbeelding beter tot zijn recht.


Fotolijsten in alle soorten en maten. Of het nu gaat om vrolijke vakantiekiekjes, portretten van geliefden of een vergezicht geschoten door een professionele fotograaf. Bijvoorbeeld bij een doek van 30x40cm wordt de baklijst 31x41cm.


U kunt dan in de directe pagina van de voorvertoning de maten aanpassen zodat u wel een passend beeld krijgt. Als u in deze pagina de maten aanpast zijn dit ook de maten van het product wat u besteld! U kunt in de voorvertoning bepaalde schilderijlijsten combineren.


Voorbeeld: U wilt van serie Prague en lijst met filet en passe-partout combineren. Wij bieden een uniek niet alledaags en uiteenlopend assortiment in bijna alle afmetingen, kleuren, materialen en stijlen. In de Wegwijzer Constructiestaal van de StaalFederatie Nederland vindt u alle belangrijke informatie over stalen halffabrikaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts