zondag 2 december 2018

Slaapkussen

Kom naar de winkel of bestel online! Hoofdkussens online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele slaapkamer assortiment online.


Originele Moon Kwan ligkussens, loungematten, zitkussens en nekkussens. Het beste is een kussen waarop je hoofd in een min of meer rechte lijn ligt met je ruggengraat. Ook bij de keus voor de juiste matras is dit belangrijk. Overigens is het belangrijk een slaapkussen elke jaar te vervangen, aangezien een slaapkussen huidcellen en haar opvangt en ook bacteriën zich kunnen ontwikkelen.


Voor advies naar het juiste hoofdkussen klik hier. Orthopedisch kussen voor een goede en gezonde nachtrust. Een orthopedisch kussen bevordert een goede en ergonomische lighouding. Met een ergonomisch kussen worden je spieren tijdens het slapen ontlast en kun je rugklachten, nekklachten en schouderklachten voorkomen.


Comfortabele hoofdkussens van hoge kwaliteit tegen lage prijzen. We hebben donzen kussens, memoryfoam kussens en polyester kussens in allerlei vormen en maten. Opzoek naar het beste hoofdkussen tegen nekklachten? Zie onze lijst van de beste kussen voor zijslapers.


Slapen zonder nekpijn en schouderklachten. Een kussen is minstens zo belangrijk als het matras, als het gaat om de kwaliteit van de nachtrust. Als je nek niet optimaal wordt ondersteund door je hoofdkussen, bestaat het risico dat het kussen de goede eigenschappen van het matras tenietdoet. Beste hoofdkussen tegen nekklachten ‘s Ochtends wakker worden met pijn in je nek is een vreselijk gevoel. Niet alleen zal nekpijn je nek moeilijk laten bewegen en voor stekende pijn in de armen of de rug kunnen zorgen, maar het kan ook voor hoofdpijn, variërend van een lichte hoofdpijn tot zelfs migraine, zorgen.


Meer informatie: Als je een te hoog of te laag hoofdkussen hebt, creëer je een overbelasting van de nekwervels met nekpijn en nekklachten als gevolg. Een hoofdkussen is een persoonlijke keuze. Gelukkig heeft Beter Bed een uitgebreid assortiment aan hoofdkussens. Ten eerste kun je kiezen uit een zacht, medium of hard kussen. Ten tweede kijk je naar het materiaal dat jij fijn vindt.


Meld je aan of registreer je om dit artikel te bewaren zodat je het later kunt lezen. Het ideale kussen kan er echter anders uitzien naargelang uw slaaphouding en eventuele allergieën of rugklachten. Je vindt ze allemaal op de website van Leen Bakker. Of je nu een zacht, medium of stevig hoofdkussen zoekt, in ons assortiment vind je het beste hoofdkussen voor jou! Voor rug-, buik- en zijslapers hebben wij ruime keuze uit meerdere hoofdkussens met diverse soorten vulling en mate van stevigheid.


Een goed hoofdkussen is onmisbaar voor een goede nachtrust. Hoogte: het hoofdkussen is verkrijgbaar in hoogtes: 10cm en 12cm. De rug- en buikslaper heeft het meeste baat bij een lager kussen. U besteedt een derde van uw leven in be geen wonder dat u een goed hoofdkussen wilt! Waar dient u zoal op te letten bij het kopen van een kussen?


Iedereen slaapt namelijk anders en daarom heeft ook iedereen andere wensen als het gaat om het slaapkussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts