vrijdag 3 juni 2016

Dag en nacht gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen!

Het dag-en - nacht plissegordijn online samenstellen naar wens. De bijzondere uitvoering van het plisse is een ideale twee-in-één oplossing. Bovenzijde is een verduisterende plisse en de onderzijde is een transparante plisse. Hierdoor kunt u dit gordijn zowel overdag als ’s avonds effectief gebruiken.


Het rolgordijn heeft smalle horizontale banen, baan is transparant en de andere baan is gekleurd en niet transparant. De stof hangt in een lus zodat de banen langs elkaar heen kunnen schuiven. Dag en nacht rolgordijnen bestel je voordelig en snel bij ons!


Met een dag en nacht rolgordijn bepaal je eenvoudig de mate van lichtinval en privacy.

Deze plisségordijnen hebben een dag en nacht uitvoering. U kunt voor overdag kiezen voor een lichtdoorlatende stof en voor de nacht kiezen voor een verduisterende stof. U kunt een zelfde tint kiezen of juist twee verschillende kleuren. Het plisse gordijn bestaat uit twee gedeeltes: de bovenzijde is een verduisterende plisse en de onderzijde is een transparante plisse. Ook kunt u kiezen uit thuis, gordijn en hotel dag en nacht gordijn.


En uit afgedrukt, geborduurde en stroomden dag en nacht gordijn. En of dag en nacht gordijn europese en amerikaanse stijl , moderne of europa is. Koop of Verkoop dag en nacht gordijn op Marktplaats. Bekijk Lokale Aanbiedingen ? Zo goed als nieuw Ophalen. Mijn rolgordijnen op maat gemaakt en plaatsingsklaar Heytens, de maatwerk-specialist sinds meer dan jaar.


In ons confectie-atelier in Frankrijk fabriceren wij rolgordijnen aan die perfect op maat zijn gemaakt. Kies de vorm, de grootte en de afwerking van uw keuze, onze teams zorgen voor alles : opmeten, fconfectie, plaatsing , levering. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Door de twee banen stof langs elkaar te bewegen is het mogelijk om het rolgordijn half open te doen en helemaal dicht. Gratis én Snel bij u thuis bezorgd.

Door deze functionaliteit is de duo rolgordijn ook wel bekend als dag en nacht rolgordijn of roljaloezië. Bij Creon Raamdecoratie bestelt u online duo rolgordijnen op maat. Gemakkelijk en op maat online te bestellen.


Het dag nacht rolgordijn (Duo rolgordijn) is een uniek en exclusief en innovatief product dat zowel in een klassiek als trendy interieurs thuis hoort. Het is ons meest energiebesparende product, en daarom de meest duurzame keuze! Ook is het een geweldig verduisterende stof.


Een multifunctionele collectie die je gegarandeerd het thuisgevoel geeft. Met Top Down Bottom Up kan je de raambekleding van boven EN van onder openen om het licht door te laten en op bepaalde plekken tegen te houden. Dankzij dit handige systeem wisselt u snel en eenvoudig tussen een open verzicht en een gedempte, meer intieme sfeer.


Optrekmechanisme met ketting. Geleverd met bevestigingsmateriaal en instructies. Vind de beste selectie dag en nacht gordijnen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit dag en nacht gordijnen voor de dutch luidspreker markt bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts