vrijdag 2 juni 2017

Bier stickers

Online Trappistenbier te Koop, uit voorraad leverbaar. Bestel op Zazzle te gekke gepersonaliseerde Bier stickers. Iedere gelegenheid kun je personaliseren met je eigen unieke tekst of foto! Beer stickers featuring millions of original designs created by independent artists.


Decorate your laptops, water bottles, notebooks and windows. Brand bier full colour sticker.

Jij kiest de tekst, wij maken het voorbeeldje! De prijs voor deze stickers is 0. Je kan nog meer voorbeeldjes hier bekijken. Ontwerp je eigen bier etiketten bij Stickermaster.


De sticker kan per stuk besteld worden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Voor verzamelaar, (oud)werknemer, (oud)werkgever of andere geïnteresseerden.


Onze bier etiketten (ook: bier stickers , bierfles etiketten, bierfles stickers , gedrukte bier etiketten etc.) zijn uitermate geschikt voor (micro) brouwerijen of als bieretiket op een gelegenheidscadeau. Onze bieretiketten zijn leverbaar in elke vorm en in allerlei afmetingen naar keuze.

Een leuke set van stickers om je getuige te vragen! Overigens vormt het plakkerig papiertje geen probleem bij het inleveren van de krat. Negen kansen van de tien werd de bier sticker al, samen met de kroonkurk in de prullenmand gemikt. Let op: De kerndiameter is de diameter van de kern waarop de tape wordt gewikkeld.


Afhankelijk van de houder waarop de rol wordt geplaatst, kies je de bijbehorende diameter. Fris bier , frisse ontwerpen Upload je afbeelding of foto in elk gewenst bestandsformaat en wij maken er bieretiketten op maat van die exact volgens jouw specificaties zijn uitgesneden. Binnen uur na het afrekenen sturen we je een gratis proefdruk die je kunt goedkeuren of aanpassen tot je helemaal tevreden bent met je etiketten. Een biertje gaat er altijd wel in, en wat is er leuker dan een bier koelkast.


De decoratie bestaat uit een glas bier met een lekkere schuimlaag. Het formaat van de sticker is gemakkelijk aan te geven op de website. Heineken bier vloer stickers. Kijk ook eens bij mijn ander.


Op elk etiket staat een ander woord van de zin Wil jij mijn peter zijn? OPGELET: wij leveren enkel de stickers niet de flesjes bier ! Make great looking labels for your homebrew using our dead simple online designer. Print at home or order from us with great prices worldwide.


Gratis bier label ontwerpen. Labeljoy maakt het mogelijk om uw eigen bier label te ontwerpen in een paar minuten.

Ontwerpen met Labeljoy is zeer eenvoudig en vereist geen ontwerpkennis. Labels maken uw bedrijf herkenbaar en zijn hierom de ziel van uw bedrijf. Maak uw eigen bier flesje.


De opzet van deze website is, samen met een groep enthousiaste verzamelaars, een online en zo actueel mogelijk naslagwerk op het gebied van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts