donderdag 1 juni 2017

Verf leeuwarden

Bekijk dan snel ons assortiment! Alle benodigheden voor uw klus! Wij adviseren en helpen u graag. Zoek naar verf bestellen op de nieuwe KensaQ. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Sikkens, Koopmans en Sigma verf kopen doet u bij de verfmenger. Veilig besteld en supersnel in huis. We maken het je online graag zo makkelijk mogelijk. We leveren regelmatig verf aan onze klanten in Ljouwert.


Dat deden we al bij een groot deel van de meer dan 90. Verf kopen in Leeuwarden ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Door onze verfmengservice zorgen wij ervoor dat iedere gewenste kleur gemaakt kan worden. U kunt dan ook kiezen uit duizenden kleuren. Wij leveren enkel de hoogste kwaliteit in verf ook als wij dit voor u mengen.


Dé verfspecialist voor de particuliere en zakelijke markt! Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Met een compleet assortiment voor schildersbedrijven, jachtbouw, industrie, verf -speciaalzaken en onderhoudsdiensten.


U krijgt namelijk bij een online bestelling tot wel korting op alle verf , zoals Sigma,Sikkens,Wijzonol, Glidden, Boonstoppel,Epifanes,Koopmans,International,Owatrol. Wij kunnen uw bestelling verzenden via de DHL of u kunt de bestelling afhalen bij ons in de winkel. De Winkel aan het Zuidvliet in Leeuwarden is tot aan de nok gevuld met verf , behang en DHZ artikelen. Iets leuks gezien in de shop dan is het uiteraard ook in de winkel af te halen. Koop nu en bespaar geld vandaag.


Profiteer van deze aanbieding! Dat gebeurde toen de agenten bezig. Een totaalleverancier met een compleet assortiment verf - en non-paint producten voor de professionele en Doe-Het-Zelf schildersmarkt.

Een periode waarin de ambachtelijke verfmaker uitgroeide tot een vooraanstaand verfproducent. Opererend vanuit één van de modernste fabrieken van Europa. Lees meer over de historie! Deze Inspiration Shop is dé inspiratie- en belevingswinkel op het gebied van verf en aanverwante producten.


Een bezoek aan onze showroom mag dan ook niet ontbreken aan je speurtocht naar verf - en behangproducten, maar ook raamdeco en vloeren. Frieslan kop van Overijssel, Drenthe. Wij bevinden ons op de Voorstreek te Leeuwarden ! Als Leeuwarden u te ver is kan ik het ook in Dokkum brengen.


Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de winkel voor een bakje koffie! Henna is een natuurlijk product, en wordt gebruikt om de wenkbrauwen op te vullen en te corrigeren. Hoogglans aflak op waterbasis. Hierdoor verbetert ook de uitstraling van uw gezicht. Het waxen kan gecombineerd worden met verven of henna voor super strakke wenkbrauwen.


Vraag naar de mogelijkheden. Onze specialist helpt u graag! Wij zijn voordelig in bijna alle producten, maar extreem voordelig in Sikkens Rubbol, Sikkens Muurverf, Sikkens Rubbol XD High Gloss, Sikkens Rubbol SB, Sigma S2u en. Professionele Sikkens verf voor binnen en buiten! Sikkens verf is professionele verf met uitstekende producten voor het schilderen van alle ondergronden.


Of het nou gaat om het verven van een binnenmuur, trap of tuinsets: voor iedere toepassing heeft Sikkens een geschikte verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts