vrijdag 28 juli 2017

Fotolijstjes babykamer

Uw Product is Altijd op Voorraad! Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Alles wat je nodig hebt voor de babykamer. Creëer zelf de babykamer die bij jouw kindje past met diverse combinaties! Wij hebben een gevarieerde collectie fotolijsten, om op te hangen of neer te zetten en voor een of meerdere foto's.


Fotolijstjes maken de kinderkamer persoonlijk.

Ook een mooie kaart of gedichtje kunnen het waard zijn om in een fotolijstje te doen. De fotolijstjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin in houten look en in het zilver. Als je graag meer fotolijstjes bij de muursticker wilt, kun je ze los bijbestellen. Je kunt je muursticker ook uitbreiden met grotere fotolijstjes.


Ruime keus babykamer en kinderkamer accessoires. Tussen ons decoratiemateriaal voor baby- en kinderkamers zit voor elk wat wils. Wij bieden schilderijen, muurstickers, lampen en fotolijstjes in allerlei kleuren en stijlen.


Bezoek een van onze megastores of shop online! Bij Babypark slaag je altijd.

Wil je de babykamer graag opfleuren? Dat kan met verschillende soorten fotolijstjes. Ze geven net dat persoonlijke tintje. Ook kan het leuk zijn om in andere ruimtes in huis fotolijstjes te hangen. Hoe groter je kindje wordt hoe meer foto’s je van je kindje hebt.


Dan is het ook leuk om daar iets mee te doen. De allereerste babykamer van de kleine moet natuurlijk de allermooiste en heel speciaal zijn! Een mooi babybedje met een wieglakentje bedrukt met naam maakt het al snel heel bijzonder. Muursticker in de vorm van een boom plus fotolijstjes Bij het bestellen van dit product ontvang je een set stickers waarmee je één van de muren van je huis kan versieren met een boom. Daarnaast zijn er enkele stickers in de vorm van fotolijstjes toegevoegd die je zelf naast en tussen de takken aan kan brengen.


Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Ben je op zoek naar babykamer decoratie? Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Ontdek ons ruime assortiment! Leuk voor in de babykamer. Deurhanger met fotolijstje.


Islamitische decoratie babykamer Arabische decoratie babykamer Geboorte islam felicitaties Islamitische geboorte felicitaties Geboortefeest islam Aqiqah felicitatie. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.

Dit is speciaal bedoeld voor muren waardoor je jarenlang plezier zult hebben van deze boom muursticker. In de boom hangen fotolijstjes waarin je je eigen foto’s kunt ophangen. De sticker is speciaal bedoeld voor het beplakken van gladde muren, zodat u jarenlang plezier zult hebben van deze muursticker. In deze fotolijstjes kunt u naar eigen wens uw foto’s ophangen en verwisselen. De muursticker is uitermate geschikt voor in de woon- of slaapkamer.


Mooie houten fotolijstjes zelf te ontwerpen met eigen teksten en prints. Deze fotolijst is mooi afgewerkt en heeft een warme uitstraling. Geschikt voor een foto van 10xcm.


Deze is eenvoudig in één geheel op de muur aan te brengen. Vervolgens kun je de fotolijstjes naar wens erin hangen. Let op wij leveren alleen de muursticker er zitten geen fotolijstjes bij.


Voor 21:bestel is morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts