woensdag 19 juli 2017

Ijzeren fietsenrek

Wij helpen u graag verder! Dit robuuste fietsenrek is gemaakt van gegalvaniseerd staal en is verkrijgbaar voor tot plaatsen. Fietsenrekkenhandel: Dé Specialist in Fietsenrekken.


Ijzeren fietsenrek voor fietsen. Kopen en verkopen op 2dehands.

Als je de fiets aan ijzeren haken hangt dan moet je zelf je fiets de lucht in duwen en dit vergt nogal wat kracht. Als je echter over een systeem met touwen en katrollen beschikt dan is deze opdracht veel makkelijker. Prijs van een fietsenrek.


Je kunt al een fietsenrek kopen voor euro maar er zijn natuurlijk ook producten die veel duurder zijn. Dit fietsenrek is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Het fietsenrek Wall type D is het fietsenrek dat veel gebruikt wordt voor kleine aantallen.


De fietsen die in dit fietsenrek staan maken een hoek van graden met de muur.

U bevestigd dit fietsenrek aan de muur met mm bouten. Deze bouten zijn niet inbegrepen bij het product. Auto fietsenrek voor Mercedes-Benz kan fietsen dragen. In onze collectie bieden we zowel grote fietsenrekken voor fietsen als een fietsenrek voor fietsen of een compact fietsrekje. Alle rekken zijn robuust, van een hoogstaande kwaliteit en tegen een zeer scherpe prijs online te bestellen.


Koop nu een fietsbeugels of fietsstandaard bij Hollandbikeshop. Groot assortiment fietsenrekken en direct uit voorraad leverbaar! Bekijk ons volledige aanbod online. Op zoek naar een fietsenrek?


Klanten beoordelen ons met een 9. Afhalen is mogelijk in ons magazijn in Rhenen. Een fietsenrek zou handig zijn, maar niet zo stilistisch verantwoord. Daar hebben we een oplossing voor!


Een saai en grijs ijzeren fietsenrek doet natuurlijk prima zijn werk, maar maakt je tuin er niet gezelliger op. Op Pinterest kwamen wij een heel handig én leuk fietsenrek tegen dat je tuin ook nog eens wat stijlvoller maakt. Keukendozen om vacuum te trekken.

Dit systeem wordt aan de muur van een gebouw gemonteerd met mm bouten. Fietsen die in het fietsenrek geplaatst worden staan in een hoek van graden ten opzichte van de muur. Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein.


Om gemakkelijk je fiets overal mee naar toe te nemen gebruik je een fietsendrager. Met een fietsdrager, ook wel fietsenrek genoem kun je een tocht maken door binnen – en buitenland en fietsen waar en wanneer je wilt. Fietsendragers worden meestal aangesloten op een trekhaak, maar kunnen ook geplaatst worden op het dak of de achterklep.


Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken , straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Bestel gemakkelijk en snel online voor de voordeligste prijs! Doe een leuk bod en wie weet staat hij binnenkort bij u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts