dinsdag 11 juli 2017

Kleur en interieur

Kom in contact voor Gratis Interieuradvies! Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De grootste vacaturesite voor de bouw.


Grote showroom met vele toonkamertjes.

Het is ook mogelijk om onze collectie te komen bekijken in onze zeer ruime showroom in Eindhoven. Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer van je woning. Warme kleuren zullen zorgen voor een intiem gevoel terwijl koude en kleurrijke tinten een frisse en levendige indruk creëeren. Interieur in Kleur – Interieurontwerp” Véronique’s kracht ligt in het updaten van bestaande interieurs , maar ook het invullen van een nieuw interieur.


Kleuren en foto’s voor een nieuw interieur kiezen is nog niet zo makkelijk. Vaak willen onze klanten wel meer kleur in hun interieur , maar weten ze niet welke kleuren of willen ze juist wel strategisch gebruiken maken van beel maar weten ze niet hoe. Ik heb het over de kleur rood!

Momenteel experimenteer ik graag met deze intense kleur omdat deze heel goed samengaat met mijn favoriete kleur groen. Rood is een gewaagde kleur is steeds meer te zien in interieurs en ik snap wel waarom. Wit en basic of je hele huis in full colour. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest.


Van heldere kleuren tot pastel. Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren. Dus niet alle eetkamerstoelen in één. Thuisin Bunte Kleur en Interieur. De keus voor de juiste kleur voor je interieur kan veel stress, twijfels, en onzekerheid veroorzaken.


Veel doe het zelvers maken regelmatig dezelfde fouten voordat ze hulp van een specialist inschakelen. Kleur op Kleur Interieur is gevestigd in een industrieel pand in Aldeboarn, Friesland. Zeker de moeite waard om op vrijdag of zaterdag binnen te lopen om inspiratie op te doen maar ook om vakkundig interieur - en stylingadvies te krijgen op het gebied van kleuren en materialen, stoffen, kasten, raambekleding en karpetten, meubels, verlichting. Links over licht en kleur in het interieur op alfabetische volgorde.


Bezoek de websites en zie meer informatie over licht en kleur in het interieur.

Bekijk het bord kleur interieur van fiekefiekefieke op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Interieur , Interieur kleuren en Muur kleuren. Kleuren trends worden door Histor voor jaar bepaald.


Jaarlijks komen kleur en materiaalexperts bijeen uit de hele wereld om trends op gebied van de automobiel sector, productdesign, architectuur, interieur en producten te analyseren en te vertalen naar inspirerende kleurpaletten. Met een kleur en interieur advies voeg je waarde toe voor je opdrachtgever. Door bij aanvang van een schilderklus een volledig kleurplan te laten zien, geef je klanten een beter beeld van het mogelijke eindresultaat. Bij opdracht verrekenen we de kosten voor het advies.


Kleuren kiezen die passen in je interieur is niet altijd even makkelijk. Trends veranderen, smaken verschillen en bij elke woning passen andere kleuren. Experimenteren met verf en kleur tot je een geslaagde combinatie vindt, is zeker mogelijk, maar dan ben je al snel heel wat geld en tijd kwijt.


In onze winkel verandert er echter niets. U ontmoet daar Marjan en Arie van Rooijen, inmiddels al jaren vertrouwde gezichten in Loenen aan de Vecht en omstreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts