vrijdag 28 juli 2017

Ggl m04 velux

Rolgordijnen exact op maat voor jouw Mdakraam. Dakraamgordijnen in meer dan kleuren, perfect voor jouw Mdakraam! Het enige dat je moet weten is de code van je dakraam.


De code bestaat uit meerdere delen, aan de eerste twee delen heb je voldoende. Het eerste deel “ GGL ” geeft aan welk type dakraam je hebt. Het tweede deel “ M” geeft aan welke maat je dakraam heeft.

VELUX GGL Mmet gootstukken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het dakraam roteert 180° om de as voor het eenvoudig reinigen van de buitenruit. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Kiest u voor Dakvensteronline dan kiest u voor een betrouwbare partner.


Op internet staan diverse montage handleiding hoe je het glas kunt vervangen door nieuw glas. Kijk in uw dakvenster voor het juiste type glas. Kies voor externe zonwering of verschillende rolgordijnen voor binnen, met handmatige bediening of wandbediening op netstroom of zonne-energie.

Velux producten online bestellen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Het product is eenvoudig in te korten. Bij het bestellen van beglazing is het doorgaans nodig om de afmetingen in de breedte en de hoogte te vermelden.


U dient het dakraam te openen met de bedieningsgreep aan de bovenzijde van uw dakraam, zodat het dakraam in het midden scharniert. Speciaal voor u presenteren wij deze prachtige binnenzonwering. De prijs van een rolgordijn of verduisteringsgordijn kan u hier ook terugvinden.


Dat betekent meer lichtinval en meer toetreding van zonnewarmte tijdens het stookseizoen. Het GGL dakraam beschikt over betere warmte-isolatie dankzij ThermoTechnology isolatie in de constructie. Voor dakhellingen van 15°-90°. Het Velu x GGL dakvenster tuimelt 180° om zijn as (schoonmaakstand).


Voorbereid op montage van raamdecoratie en. De leverancier voor al uw dakramen, raamdecoratie en accessoires. De buitenzonwering tempert het licht op een aangename manier zodat de kamer niet te warm wordt, en houdt van het zonlicht buiten, zonder het uitzicht te belemmeren.


Je hoeft alleen de code van je dakraam te weten. Hierbij geven we je een overzicht van de mogelijke afmetingen en de compatibiliteit met de nieuwe benamingen van de formaten. De eerste letter van de maatcode geeft de breedte van het dakvenster weer.


Vind fantastische aanbiedingen voor ggl m04.

Daarnaast gaat u er bij het vervangen van uw dakraam flink op vooruit in isolatiewaarde. Dit type dakraam is praktisch en eenvoudig te monteren. De tuimelvensters scharnieren in het midden en kunnen 180° om de as roteren.


Deze afmetingen zijn buitenwerkse maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts