vrijdag 14 juli 2017

Semi verduisterend

Wat is het verschil tussen een verduisterende en een semi -transparante stof? Een verduisterende stof laat geen licht door en is daardoor met name geschikt voor slaapkamers. Een semi -transparante stof is uitermate geschikt voor andere ruimtes. De semi - verduisterende overgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse soorten dessins. Zo zit er gegarandeerd wel een passende sfeermaker voor uw ruimte tussen.


NL maakt kwaliteit rolgordijnen op maat. Voordelig op maat gemaakt én snel in huis! Dit witte semi - verduisterende gordijn heeft een hoogte van 180cm en een breedte van 140cm. Het gordijn is gemaakt van 1 Polyester. Dit maakt het mogelijk dat de plooien in dit gordijn met een koordje op de gewenste breedte kunnen worden gemaakt.


Geschreven bij Nightlife - Rolgordijn ( semi)verduisterend - Zwart. Wilt u een semi-verduisterend gordijn geheel verduisterend maken? Bekijk gerust alle kindergordijnen met print, effen gordijnen of zoek het thema wat past bij uw kinderkamer.


Je raam verduisteren met verduisterende plissegordijnen heeft dankzij deze unieke structuur ook isolerende en geluidswerende eigenschappen. Isolatie: plisse gordijn verduisterend. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen zijn plissegordijnen hét type raamdecoratie dat ook gelijk de ruimte isoleert. Duo rolgordijn semi-verduisterend.


Zo is uw duo rolgordijn de ene keer verduisterend , terwijl het de ander keer vrij veel licht doorlaat. Onze semi - verduisterende Duo-rolgordijnstoffen maken uw ruimte donker. Daarbij is het rolgordijn niet helemaal verduisterend waardoor er toch nog enig daglicht binnen komt.


Rolgordijnen die meer licht door laten en waarbij u naar buiten kunt kjken noemen we transparante rolgordijnen. Voor het volledig verduisteren hebben wij in ons assortiment de verduisterende rolgordijnen. Semi -transparante vouwgordijnen Stel eenvoudig uw vouwgordijn samen. Wij bieden u verschillende kleuren, transparanties en opties aan, zodat elk interieur naar wens kan worden ingericht. Dit betekent dat deze stof semi-verduisterend is.


Je ziet nog wel dat het dag of nacht is buiten, maar je kunt heerlijk slapen. Dit is onze meest verkochte type verduisterende gordijnen. Heerlijk voor de slaapkamer, maar ook voor de woonkamer.


Hoe donkerder de stof, hoe groter het verduisterende effect. Licht verduisterende duo rolgordijnen worden ook wel semi -transparante of licht doorlatende rolgordijnen genoemd. Eigenlijk zijn alle duo rolgordijnen enigszins verduisterend , maar hoe lichter de kleur van het rolgordijn, hoe meer de zon er doorheen komt.


Verschil tussen verduisterend , semi -transparant en transparant. Semi transparante Rolgordijnen op maat. De lichte kleuren laten licht door.


De donkere kleuren houden daarentegen veel licht tegen. Nieuw is onze Velvet serie. De gordijnen zijn praktisch in gebruik en het monteren is ook een eitje! Met de neutrale kleuren creëert u eenvoudig een rustige basis in uw interieur. De rolgordijnen met standaardmaat zijn basis rolgordijnen en erg goedkoop.


U kunt kiezen uit verduisterende , semi transparante, transparante en duorolgordijn stof. U kunt de rolgordijnen bedienen met ketting en omdat de rolgordijn al zijn voor geproduceerd zijn, worden ze snel geleverd. Juist voor een slaapkamer zijn verduisterende gordijnen op maat ideaal. Verduisterende gordijnen Verduisterende gordijnen op maat voor de slaapkamer. Op deze manier speelt u met licht, heeft u privacy in huis en u kunt uw eigen sfeer creëren.


Een semi transparant rolgordijn is zonwerend maar niet verduisterend en bij uitstek geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld de woonkamer. Tot wel goedkoper dan in de winkel! Uiteraard kunnen deze verduisterende gordijnen ook in andere ruimtes gemonteerd worden waar u het verduisterd of donker wilt hebben.


De raamdecoratie werkt ook erg goed tegen de zon door de isolerende coating. Ondanks de verduisterende stof blijft er een kier aan beide zijkanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts