maandag 10 juli 2017

Spiegels op maat rotterdam

Groot assortiment spiegels op maat. Wij helpen je met de juiste keuze. Kies eenvoudig de juiste beglazing. Dubbel glas van hoge kwaliteit. Eenvoudig op maat te bestellen.


Triple HR Glas van hoge kwaliteit.

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België. Bent u op zoek naar spiegel Rotterdam ? Alhra Glas levert spiegels uit eigen voorraad en kan ze zelf voor u op maat snijden.


Zo kan er gedacht worden aan een spiegel in de gang, een gehele spiegelwand of bijvoorbeeld een badkamerspiegel. Er zijn verschillende soorten spiegels : Vlakke spiegels : een spiegel met een vlak oppervlak. Het beeld dat je ziet is het beeld dat je in het echt ziet, op ware grootte.

Holle spiegels : de binnenzijde van deze spiegel is een bol. Op deze manier worden ze ook als relatiegeschenken vervaardigd en zelfs het aanbrengen van foto’s in spiegels behoort tot de mogelijkheden. Uw spiegel op maat gemaakt.


Heeft u speciale wensen voor de maat van uw spiegel ? Geef het dan aan ons door en de spiegel wordt op maat gemaakt! Je wordt geadviseerd tijdens het samenstellen van je spiegel op maat. Spiegel op maat online kopen! Je kan verschillende modellen kiezen, gewenste afmetingen invoeren en verschillende soorten en dikte spiegels kiezen.


Een spiegel bestaat vaak uit een glasplaat met daarachter een reflecterende laag. Deze laag zorgt voor het welbekende reflecterende effect. Voor een spiegel op maat is alles mogelijk. Een spiegel op maat is heel iets persoonlijks, wij van Glaszetter Rotterdam kunnen de spiegel naar uw eigen keuze ontwikkelen. Of het nu een spiegel is die gestraald is met een logo, of een spiegel op maat met een facetrand.


Een facetrand is een een spiegel met randen die schuin afgesneden zijn. Noorder Glashandel levert aan particulieren en bedrijven: Alle soorten enkel-en isolatie glas. We hebben geen standaard maten spiegels in ons assortiment. U kunt hier uw eigen spiegel samenstellen, welke wij op elke gewenste maat leveren, en dit ook nog eens tegen discount prijzen. Voordelen spiegels op maat.


Mooi wonen en altijd verrassende acties.

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Vul de door u gewenste maten en de bewerking in.


Daarna wordt automatisch de prijs berekend. Wilt u een ingelijste spiegel of een spiegel voor in uw badmaker of uw tuin of de hal? De spiegelwand is zwevend gemonteerd op een stenen muur. Een spiegel is gemaakt van blank float glas waarbij op de achterkant een reflecterende metaallaag is aangebracht, die wordt beschermt door een afdeklaag.


Omdat de metaallaag volledig vlak is gaat deze spiegelen. Badkamerspiegel of spiegelwand. Eigenschappen :- Kader in nikkel messing. Ophangkettinkje in metaal met nikkel afwerking.


Afmetingen: - Breedte x hoogte cm. Ook kunt u kiezen voor diverse typen randafwerkingen. Wenst u spiegel op maat in een andere vorm dan kunt u dit altijd per mail aangeven.


Onze spiegels hebben een ongeëvenaarde weerstand tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts