woensdag 19 juli 2017

Spiegel met led verlichting gamma

Vandaag bestel morgen in huis! Badkamerspiegels voor elk budget. Veelzijdige LED lichtoplossingen voor binnen én buiten van de beste kwaliteit!


Hoe vaak kijk jij in de spiegel ? Grote kans dat het vaker is dan je denkt.

Deze moderne spiegel heeft een decoratieve horizontale LED - verlichting aan de bovenzijde van de spiegel. De kleine vierkantjes in de spiegel geven een sfeervolle verlichting in je. Je maakt de verlichting eenvoudig vast aan je spiegelkast. De opbouwverlichting is geschikt voor spiegelkasten van de serie Monta, Elements, Optima en Muza.


De zwarte afwerking zorgt voor net wat extra stijl, maar je kunt hem ook in het chroom kopen in de GAMMA webshop. Deze 100cm brede wandspiegel met geïntegreerde LED verlichting is ideaal voor iedere badkamer. Monteer deze spiegel boven een onderkast of wastafel.

Dankzij de geïntegreerde LED verlichting heb je altijd voldoende verlichting en kun je er van op aan dat je verzorgd het huis verlaat. Er is traditioneel sprake van verlichting met TL-buizen, tegenwoordig zijn er steeds meer badkamerspiegels met LED verlichting beschikbaar. Dat betekent dat u gebruik kunt maken van duurzame verlichting in de spiegel die bovendien op een heel degelijke wijze in elkaar zit.


Spiegeltje , spiegeltje aan de wand. Ze zijn in diverse kleuren en varianten verkrijgbaar. Hang je make-up- spiegel aan de muur in de badkamer of zet hem op de wastafel.


Ook hebben wij badkamerspiegels met verlichting waarbij de lichtbalken plaats hebben gemaakt voor leuke rondjes. De meerdere lichtpunten die uit de spiegel komen zorgen daardoor voor een speels effect. De LED verlichting die in deze spiegels aanwezig is, is duurzaam en dus milieuvriendelijk! GAMMA badkamerverlichting biedt je alles om je badkamer in het zonnetje te zetten. Je koopt bij ons de mooiste badkamerverlichting voor het plafon zoals de quattro spot of een LED plafonnière.


Hierdoor kan jij ook met verlichting voor de badkamer je stijl compleet maken. Zoek je nog inbouwspots of verlichting voor aan de wand? Gratis verzending, snelle levering!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Verfraaien van uw huis met spiegels.

Ruim assortiment online bestellen! Breite : 50cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 160cm. Deze belichten je gezicht van voren, waardoor er geen schaduw ontstaat. Verlichting : LED verlichting (IP 44).


Wil je liever geen beslagen spiegel hebben na het douchen? Zo blijft jouw badkamerspiegel condensvrij. Bekijk dan onze badkamerspiegels met verwarming. Zoek jij een badkamermeubel en spiegel in één?


Kies dan voor een spiegelkast met verlichting. Geen probleem, in ons aanbod komen ook lampen voor die hiervoor heel geschikt zijn dankzij hun hoogte. Heeft u liever een spiegelkast met verlichting in één? Neem dan een kijkje tussen onze spiegelkasten met verlichting. Voor elke spiegel vindt u de juiste spiegelverlichting badkamer bij Tegeldepot!


Naast spiegels met LED verlichting , kun je bij ons ook terecht voor spiegels met verwarming, spiegels met make-up spiegel , spiegels met klok, ronde spiegels en spiegels met muziek. Bij aankoop van een LED spiegel of een andere spiegel , profiteer je altijd van gratis verzending en een snelle levering. Veel badkamers hebben weinig daglicht waardoor verlichting nodig is om een goed beeld te hebben bij de spiegel.


Een spiegel is essentieel in een badkamer. Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment spiegels waarbij de verlichting standaard wordt meegeleverd. Het is een mooie spiegel met aan weerszijde kleine led lampjes. Die mooi helder licht geven dus handig voor het aan brengen van je make-up. Daarbij heb je goede led - verlichting Boven Wederom een perfect product met goede led - verlichting aan de bovenkant en tevens rondom spiegel.


Ideaal voor de dames om zich op te maken en beslaat niet tijdens het douchen. De Line spiegel met LED verlichting van Wiesbaden is door zijn luxe uitstraling een echte aanwinst voor elke moderne badkamer. De spiegel wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts