vrijdag 21 juli 2017

Matteus 6

Matteus 6

Let op dat jullie de gerechtigheid niet beoefenen voor de ogen van de mensen, alleen om door hen gezien te worden. Dan beloont jullie Vader in de. Maar als je bidt, ga dan je kamer in en doe de deur dicht.


Matteus 6

Bid dan tot je Vader terwijl niemand het ziet. En je Vader, die de verborgen dingen ziet, zal je er openlijk voor belonen. As julle armes help “Moenie julle godsdienstige pligte in die openbaar nakom om deur mense gesien te word nie, want dan kry julle geen beloning van julle Vader wat.


Sonder groot vertoon uitreik na mense in nood“Wees versigtig! Moenie julle praktiese godsdiens in die openbaar beoefen sodat almal julle bewonder nie. En jullie Vader, die in het verborgene ziet, zal je ervoor belonen. Bij het bidden moeten jullie niet eindeloos voortprevelen zoals de heidenen, die denken dat ze door hun overvloed aan woorden verhoord zullen worden.


Matteus 6

Twee vormen van bezorgdheid staan inzet voor dit rijk Gods in de weg: de bezorgdheid van de rijken die materieel bezit willen behouden en vermeerderen, en de bezorgdheid van de armen voor wie het dagdagelijkse levensonderhoud (eten, kledij) niet vanzelfsprekend is. Jokainen, joka kuulee nämä sanani ja tekee niiden mukaan, on kuin järkevä mies, joka rakensi talonsa kalliolle. Alkoi sataa, tulvavesi virtasi ja myrskytuuli pieksi taloa, mutta se ei sortunut, sillä se oli rakennettu kallioperustalle. Het is dan belangrijk om te zien dat de Here Jezus hier niet het openbare, het publieke gebed negatief beoordeelt.


Je ziet in de Bijbel zelf ook heel regelmatig dat openbare gebed. Quando, pois, deres esmola, não faças tocar trombeta diante de ti, como fazem os hipócritas nas sinagogas e nas ruas, para serem glorificados pelos homens. Aanziet de vogelen des hemels, dat zi. De Koning Deze toevoeging aan de naam van David is hier vanwege het doel van het Evangelie van Mattheus. De toevoeging ‘de koning’ komt hier zelfs tweemaal naar voren, terwijl de andere koningen, die ook in Mattheus vermeld worden, nooit de toevoeging ‘de koning’ krijgen.


Het Evangelie volgens Matteüs (vaak kortweg Matteüs of Mattheüs genoemd) is een van de vier evangeliën in het Nieuwe Testament van de christelijke Bijbel. Capítulo do livro de Mateus da Bíblia Sagrada Online no Novo Testamento para estudos, leitura e pesquisa na internet. Diversas línguas para uma melhor compreensão. Is het leven niet meer dan het voedsel en het lichaam meer dan de kleding?


Tenham o cuidado de não praticar suas ‘obras de justiça’ diante dos outros para serem vistos por eles. Uppslagsdelen behandlar ord och ämnen som antingen återkommer ofta eller kräver en utförligare förklaring. Den har inga uppslagsord som anses självklara eller. Wie toch van u kan, met bezorgd te zijn, een el tot zijn lengte t. Klicken Sie auf bibleserver.


Kapitel in verschiedenen Übersetzungen lesen zu können. DVR storage space all in one great price. Schriftlezing: Mattheüs : – Thema: onbevangenheid Vooraf.


Deze overweging is gehouden in een reeks van vespers in de veertigdagentij over gevoelens van Jezus. Achteraf had bij onbevangenheid misschien beter onbezorgdheid kunnen staan. Ik werk, ik leef, al die activiteiten geven mijn leven zin. De populairste bijbelteksten uit het hoofdstuk Matteüs 6. Lees het hoofdstuk Matteüs online. Niet openmaken, maar bewaren.


Matteus 6

Als iedereen een cadeautje heeft worden de volgende regels bekend gemaakt: - Als je gooit moet iedereen zijn cadeautje doorgeven naar links. Overzicht van verhalen en prentenboeken die je kan gebruiken om kinderen te laten nadenken over bijbelverhalen uit het nieuwe testament, het tweede testament. Nee, as jy bi gaan na jou kamer toe, maak die deur toe en bid tot jou Vader wat jy nie kan sien nie. Jou Vader wat sien wat verborge is, sal jou beloon.


Hulle verbeel hulle hulle gebede sal verhoor word omdat hulle baie woorde gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts