donderdag 20 juli 2017

Rolluiken aluminium

Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Ontdek alle voor- en nadelen hier, alsook de mogelijkheden en prijs. De collectie aluminium rolluiken in ons rolluiken assortiment bestaat uit rolluiken van Verano, Suncircle, Smits, en MKline. De aluminium rolluiken zijn al jaren een veelvuldig gebruikt product, zowel in zonwering als in beveiliging.


Het is daarnaast ook zo dat men vaak voor elektrische bediening kiest omdat een aluminium rolluik omhoog trekken met de hand bijna niet te doen is. Wanddikte van onze aluminium lamellen is 0.

Aluminium is namelijk zwaarder dan kunststof rolluiken. Totale dikte van onze lamel is 8. De kast van uw nieuwe aluminium rolluik is opgebouwd uit aluminium componenten. Onze kastprofielen bestaan uit aluminium plaatmateriaal van mm dikte. Geef uzelf vrijblijvend inzicht in de prijzen zodat u niet te veel gaat betalen maar straks wel geniet van kwalitatieve aluminium rolluiken. Voordelen aluminium rolluiken.


Waar kunststof rolluiken uw huis prima koel houden, uw slaapkamer heerlijk verduisteren en het uitzicht ontnemen van pottenkijkers, bieden aluminium rolluiken u dit ook maar. Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!

Kiest u voor rolluiken in dit materiaal, dan mag u zeker zijn van een goede bescherming. Dankzij het schuim in de aluminium lamellen, is de isolatie beter dan bij kunststof en dit zowel thermisch als akoestisch. Hoe kan je beter te weten komen of alu luiken voor jou zijn dan voor- en nadelen met elkaar te vergelijken?


Vraag zeker ook extra raad aan een gespecialiseerd vakman. Wie weet zijn aluminium rolluiken bij jou wel nodig. Het grootste voordeel blijft natuurlijk dat aluminium een metaal is. Rolluiken , wie kent ze niet? U kunt kiezen voor rolluiken van kunststof of aluminium.


Kunststof rolluiken zijn goedkoper in aanschaf, maar aluminium rolluiken bieden het voordeel dat ze beter isoleren. Ook de bediening van de rolluiken heeft u zelf in de hand. De keuze voor de kleur van je rolluik en de omkasting waarin je aluminium rolluik wordt opgerold hebben geen invloed op de prijs, maar zijn wel belangrijk voor het uiterlijk van je rolluik.


De gebruikelijke kleuren voor aluminium rolluiken zijn wit, lichtgrijs, beige, zwart of donkerblauw. Een oersterk aluminium rolluik van Nederlands fabricaat en gegarandeerd het beste rolluik in de branche! Naast haar isolerende, geluidswerende, verduisterende en zonwerende kwaliteiten blinkt rolluik RV uit in veiligheid. Dit type rolluik bestaat uit dubbelwandig geanodiseerd aluminium lamellen welke in elkaar worden geschoven. De dekbreedte van deze lamel is 61mm.


Door de dubbelwandige constructie is dit rolluik zeer sterk en uitstekend geschikt als inbraakwerend rolluik.

Het Baluminium rolluik kan wanneer gewenst in alle RAL kleuren worden geleverd. In ons aanbod vind je uitsluitend aluminium rolluiken. De rolluiken merken die wij aanbieden zijn produceren aluminium rolluiken in allerlei variant.


Prijsopbouw aluminium rolluiken. Keuzes die de prijs van aluminium rolluiken beïnvloeden. De totaalprijs voor het plaatsen van aluminium rolluiken komt tot stand na een aantal keuzes. Keuze 1: Afmetingen aluminium rolluik. Hoe groter je aluminium rolluik , des te hoger.


Een klein aluminium rolluik : als je graag een rolluik wilt plaatsen voor een klein raam, dan kun je deze al kopen voor een bedrag vanaf €105. Wil je deze graag laten installeren, dan komt hier €bij op en laat je hem ook opmeten dan nog eens €50. Een klein en simpel aluminium rolluik aanschaffen en laten plaatsen kost dus ongeveer €250. Wilt u betere inbraakbeveiliging?


Is het aspect van privacy voor u belangrijk? Kies een rolluik in het materiaal en met de bediening die je wenst. Belisol- rolluiken zijn beschikbaar in pvc, aluminium , bekleed met folie in een standaard kleur of gelakt in elke kleur die je je maar kan inbeelden.


Materialen voor je rolluik Een rolluik in aluminium kan maximum m² groot zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts