maandag 24 juli 2017

Vintage plantenbak

Alle plantenbakken vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Shop direct online op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Mooi wonen en altijd verrassende acties.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Plantenbakken zijn bij Tuindirect tegen de scherpste prijzen te vinden. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Vintage steigerhouten plantenbak rechthoek. Deze vintage steigerhouten plantenbakken kleden je tuin helemaal aan met hun robuuste uitstraling.


Ook leuk om te gebruiken naast de entree. De bakken zijn voorzien van een bodem waar ruimte tussen het hout zit voor het afvoeren van overtollige regenwater. Bekijk alles met vintage plantenbak ! Ook siku, diddl en stenen honden worden aangeboden en.

Wij hebben een breed en uniek assortiment dat bestaat uit an. Gebruikt Ophalen of Verzenden. In de plantenbak kan een bloempot met plant worden geplaatst.


De conditie is goed gezien de leeftij zie de details. Zo ook deze vintage plantenbak met rotan onderstel en houten bak die is omlijst met rotan. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Een prachtig exemplaar als accessoire voor in huis en ruim van formaat.


Mooi in combinatie met een hoge cactus zoals een Euphorbia Ingens of Eurphobia Trigona. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bloembakken online bij LIDL.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Tenminste, zo kan je hem gebruiken! Het is officieel een speelgoed poppenwiegje. Maar zo vonden wij hem nog leuker! Staat: zeer goede, stevige staat.


Super leuke vintage hoge plantenbak met schuinen poten. Mooi stevig en in goede vintage staat.

Deze plantenbakken kleden je tuin helemaal aan met hun robuuste uitstraling. De plantenbak is volledig handgemaakt en het teakhout staat in mooi contrast tot het kwalitatief hoogwaardige frame van geborsteld roestvaststaal. Erg leuk om ergens in huis te plaatsen, maar natuurlijk ook top voor in de tuin. Ophalen in Amsterdam Kan helaas niet worden verzonden ivm afmetingen. Kenmerkend voor de jaren was het gebruik van bamboe en rotan.


Ze passen in elke tuin en zijn… Meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts