woensdag 26 juli 2017

Iphone 6 plus kleuren

Specialistisch advies nodig? Nummerbehoud altijd mogelijk, altijd gratis. Keuze uit alle merken online! Voor de laagste prijs op Beslist. Apple noemt het nieuwe scherm een Retina HD-display.


Je hebt de keuze uit de kleuren Gol Silver en Space Grey.

Hieronder zie je in één oogopslag de verschillen tussen de toestellen. De prijzen zijn de officiële prijzen van Apple voor een simlockvrij los toestel. Vergelijk prijzen en aanbiedingen en bekijk de review en specificaties. Koop nu en bespaar geld vandaag.


Profiteer van deze aanbieding! Geniet van de kleine luxe van het dagelijks leven met de Accessories of Attraction. In deze tip leggen we uit hoe je de kleurtint verandert.


Het beeldscherm heeft afgeronde hoeken voor een prachtig, gebogen design en het geheel vormt een normale rechthoek.

Het echte zichtbare gebied is kleiner. Die maten blijven dit jaar gelijk. Dit interne geheugen is niet uitbreidbaar, er kunnen dus geen geheugenkaarten worden gebruikt om het geheugen uit te breiden. Met geribbelde zijkanten voor een optimale grip. Stevig en flexibel TPU materiaal, ongeveer 0. In dit artikel leggen we je met behulp van oplossingen uit hoe je dit probleem kunt oplossen!


We raden aan om dit artikel rustig te lezen en de stappen goed te volgen. Qua design zijn de verschillen niet heel groot. Zo verdween het traditionele spacegrijs aan de achterzijde en kwamen zwart en gitzwart daarvoor in de plaats. Kijk zo waar je ook bent, jouw favoriete Netflix serie. Het zijn de duizend kleine details die samen iets groots maken.


Niet alleen groter, maar ook beter. Maar dat is nog maar de buitenkant. Software iOS Past perfect bij dit toestel heeft weer een aantal nieuwe Functies die heel handig zijn zoals bv.


Batterijduur Is ook heel goed verbeterd! Telefoon gevallen, display heeft rare kleuren en lijen. De Home-knop is ook nog steeds aanwezig en het ontwerp is niet radicaal gewijzigd.


Glazen ontwerp in drie kleuren.

Er zijn drie bekende kleuren : spacegrijs. Urenlang actief zijn, is mogelijk met deze telefoon. Dit toestel staat gelijk aan 2uur standby-tijd en meer dan uur spreektijd.


Deze opslag is intern en niet uitbreidbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts