donderdag 27 juli 2017

Wereldkaart schoolplaat

Nederlan Europa en de wereld. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Schoolplaat met wereldkaart. Een schoolplaat wereldkaart zal schitterend staan binnen elk interieur.


Wereldkaart schoolplaat

Geen saaie wereldkaarten meer, want we hebben een artistiek aanbod voor je. Het omvat geometrische kaarten, vingerafdrukkaarten, geschilderde kaarten en meer. Een mooie creatieve schoolplaat zal ook helpen studenten meer te leren over topografie. De nieuwste woontrend is de textielposter met wereldkaart.


Oude schoolprenten komen weer helemaal terug en zijn een super leuke wanddecoratie. Misschien herken je ze nog van je vroegere schooltij die antieke schoolplaten en andere posters op school. Mooie recente wereldkaart met onder aan de kaart de vlaggen van alle landen. Boven en onder aan de kaart houten stokken met ophangkoord.


Deze schoolplaat wereldkaart geografisch Lat is onderdeel van de Sweet Living collectie. De schoolplaat is gemaakt van canvas en beschikt over verscheidene blauw met groene tinten. Met deze schoolplaat kun je gemakkelijk een kale wand opvrolijken!


Buitengewoon populair zijn de wereldkaarten op schoolplaat. Deze wereldkaarten op canvas zijn verkrijgbaar met platte lat, als ook met ronde stok. Je hebt keuze uit beide soorten, het is dus maar net waar je van houdt. Daarnaast is ook de stijl van een wereldkaart erg belangrijk.


Wereldkaart schoolplaat

Wij hebben keuze uit een oude vintage wereldkaart , zwart wit. Authentieke oude schoolkaarten en schoolplaten te koop of gewoon te bewonderen. Opgesplitst per thema: wereldkaarten , Europese landen, dierenprenten, afbeeldingen van. De latten zorgen ervoor dat het canvas doek strak aan de wand hangt.


De wereldkaart beschikt over realistische kleuren en heeft een vintage look. Algemeen bekend is de toepassing van de wandkaart in het onderwijs. Deze realistische wereldkaart ken je nog uit de atlas. Bij het zien van deze wereldkaart denk je meteen terug aan die goeie ouwe.


Wereldkaart schoolplaat

In de schoolplaten collectie van onze webshop vind je onder andere schoolplaten met daarop een afbeelding van vogels of dinosaurussen erg populair. Bekijk alles met wereldkaart schoolplaat ! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Deze prachtige wereldkaart is net een antieke schoolplaat dankzij de houten stokken en vintage look. De staatkundige wereldkaart is gedrukt op mat vergépapier en heeft een klassieke fijne linnenstructuur. De platte houten latten zorgen ervoor dat de poster mooi vlak blijft hangen en dankzij het touw kun je de wereldkaart meteen aan je muur kwijt.


Een foto op doek is bijvoorbeeld ook een leuke toevoeging aan een kinderkamer. Wereldkaart op fotodoek, schoolplaat of hout? Een stoere afbeelding van een idool, een landschap of een mooie auto?


Wereldkaart schoolplaat

Want hoe gaaf is het om de wereld in combinatie met een oude schoolposter-look én op een schoolplaat in je kamer te hebben? Ze zijn verkrijgbaar met stokken of latten. Een mooie muurdoek met een wereldkaart in de stijl van een oude schoolplaat.


Menig klaslokaal voor de lessen aardrijkskunde en geschiedenis was vroeger ingericht met prachtige didactische posters en kaarten aan de muur. Wij wonen bij het zwijn, zo blijkt op de schoolplaat wereldkaart die we onlangs hebben toegevoegd aan ons interieur. Bij de eekhoorn is pizzaland (zoals onze kleuter Italië noemt) en de olifant woont bij de giraf, in het onderste stukje (Afrika dus).


Mooie schoolplaten van nu met het gevoel van vroeger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts