maandag 10 juli 2017

Kinderkamer commode

Commodes online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.


De beste materialen voor je tuin!

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Optioneel met Bladvergroter. Bestel gemakkelijk online!


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Bij Babypark vind je een groot aanbod commodes in diverse modellen en kleuren. Kijk rond in onze webshop en ontdek welke commode bij jullie past. Benieuwd hoe de commode in combinatie met de andere meubelen staat? Bekijk dan onze complete babykamers. Veel brocante oude commodes alle kleuren en maten mogelijk.


Brocante commode en super mooie kast voor op babykamer of kinderkamer van het inboedelhuis ook mooi in de. Het is daarom belangrijk dat je de commode op de juiste hoogte koopt. Tevens is het belangrijk dat de commode voldoende diep is zodat er gemakkelijk een aankleedkussen op kan liggen.


Onze commodes voor de kinderkamer zijn beschikbaar in heel wat verschillende afmetingen en materialen. Zo heb je brede commodes voor grote kinderkamers maar ook smallere commodes wanneer de beschikbare ruimte eerder beperkt is. Ze zijn bovendien beschikbaar in verschillende kleuren. De commodes zijn gemaakt van massief hout, MDF of spaanplaat. Veel merken hebben een complete set van meubels in dezelfde stijl: op die manier kun je de commode afstemmen op het ledikant of de wieg, wat ervoor zorgt dat de kinderkamer een harmonieuze uitstraling geeft.


Zo heeft het merk Ollie een eenvoudige commode in wit of bruin, die perfect past bij het Ollie ledikant. De lade kan er door het blokkeerstuk niet uitvallen. De Hemnes collectie wordt steeds meer uitgebreid bij IKEA.


We zagen er al vitrinekasten van, nu zijn er ook schoenenkasten, dressoirs, boekenkasten, spiegels en nog veel meer.

Oké, je kind slaapt natuurlijk langer dan dat het op de commode ligt, maar uitgedrukt in minuten per dag sta je vaker luiers te verwisselen en je baby aan te kleden dan dat je de kleine in bed legt of eruit haalt. Reden genoeg dus om goed na te denken over het type commode dat je aan wilt schaffen. Wij helpen je graag op weg met wat tips. Als woonliefhebber begin je tijdens een zwangerschap met plannen voor de babykamer en daar houdt de pret niet op.


Van peuter naar kleuterkamer tot tienerkamer, van jongenskamer naar meisjeskamer. Er is ongelofelijk veel inspiratie te vinden voor kinderkamers. Laat je inspireren voor de kinderkamer in jouw huis. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Kies uit 1producten vanaf € 475. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Complete kinderkamers en slaapkamers. Bedden, kasten, kinderkamers en accessoires voor een goede prijs.


Unieke en eigentijdse meubels en accessoires voor je nieuwe babykamer, hippe kinderkamer of gave tienerkamer vind je bij In de Wijde Wereld. Meubels van bekende merken en meubels op maat. Wanneer u een landelijke inrichting heeft geeft u waarschijnlijk de voorkeur aan de klassieke look van commode Remco. Deze baby commode kast heeft een mooi glad blad en daaronder voldoende opbergruimte voor luiers, pampers, enzovoorts.


Baby commode ‘Brise’ van Petite Amélie kan zelfs worden omgebouwd tot kinderbureau en is dus extra multifunctioneel. Een houten commode is bijvoorbeeld tijdloos! De meeste baby commodes staan op pootjes zodat je je voeten eronder kunt plaatsen. Of je nu een nieuwe commode koopt, een mooie ladekast of een tafeltje of vintage kast gebruikt, dat maakt niet uit.


Er zijn echter wel dingen waar je op moet letten, want je zult de commode veel gebruiken. Van sommige babykamers is er ook een bureau en een ledikant van x 2cm. Zo kun je de kledingkast van de babykamer ook blijven gebruiken in de kinderkamer als je kindje groter wordt. Je kunt dan de commode vervangen voor een bureau en het babybedje vervangen voor een groot ledikant uit dezelfde serie.


Ben je links en staan al je verzorgingspullen rechts van de commode ? Dat heb je een onhandige routering gekozen. Denk goed na over de plaatsing van je meubels en producten. Als de kleding van je baby aan muur aan de andere kant van de commode hangt, kan dat onveilige situaties opleveren als je nog even een jasje of sokken wilt pakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts