maandag 31 juli 2017

Roljaloezie 3 meter breed

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bekijk ons unieke assortiment roljaloezieën. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. De XL rolgordijnen zijn in verschillende stofsoorten verkrijgbaar. De zonwerende en verduisterende stoffen zijn van polyester, welke nauwelijks kreukt en verkleurtn de XL rolgordijnen verkrijgbaar met een screenstof. Door de combinatie van PESPVC in één, is de stof gemakkelijk te reinigen en onderhoudsvriendelijk.


Wij verkopen alle mogelijke maten (breedte en hoogte). Waarom op maat laten maken? De levertijd van standaardmaten bedraagt werkdagen, voor een product op maat is de levertijd werkdagen.


Uitvoeringen rolgordijn meter breed. Onze rolgordijnen kun je naar eigen wens samenstellen. Zo kun je niet alleen de kleur van de stof bepalen maar ook de kleur van het systeem. Heb je zo’n breed raam dan moet je dus bij HEWO Raamdecoratie zijn! Met dubbele rolgordijnen combineer je sfeer, stijl en functionaliteit!


Deze dubbele rolgordijn of roljaloezie wisselt transparante en niet-transparante banen met elkaar af. Je speelt met de lichtinval én de privacy door de lagen van de roljaloezie langs elkaar te schuiven. Roljaloezieën zijn erg geschikt voor de woonkamer, maar ook voor elke.


Vanwege de dubbele stof kan je een unieke lichtinval in huis regelen. De ene keer kies je voor veel licht in je kamer en op een ander moment draai je de roljaloezie zo dat er geen licht binnen kan en je geen inkijk hebt. Door de banen over elkaar te schuiven regel je de licht inval en inkijk. Duo rolgordijnen van HEWO.


Als je kiest voor een roljaloezie , dan kies je niet alleen voor zeer decoratieve raamdecoratie, maar ook voor functionele raambekleding. De banen zijn transparant of niet-transparant. Onze producten zijn simpel in elkaar te monteren, binnen minuten gemakkelijk schoongemaakt, met jaar garantie, Nederlands product op maat gemaakt tot meter breed en lang. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bespaar tot wel via kiesproduct. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Zo goed als nieuw Ophalen. Deze dubbele stoflaag maakt de roljaloezie multifunctioneel.


Een roljaloezie bestaat uit twee stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt bewegen. Je bepaalt namelijk eenvoudig de lichtinval en privacy. We hebben voor ieder wat wils, je kunt de roljaloezie op maat laten maken of kiezen voor een van onze standaardmaten. Op zoek naar een verduisterende of lichtdoorlatende roljaloezie ? Door de lagen langs elkaar te schuiven, wordt er gespeeld met de lichtinval en privacy.


De roljaloezie euml;n (mini) kunnen gemonteerd worden zonder boren of schroeven door middel van een klemsteun, hierdoor is het product uitermate geschikt voor draai- en kiepramen. Een uitgebreide collectie roljaloezieën vindt je bij Karwei. Laat je roljaloezie helemaal op maat maken of kies uit een ruime assortiment.


Deze kunnen wij tot maar liefst meter breed leveren en bieden wij aan met veel opties zoals met luxe aluminium cassette, een Perfect Fit frame, elektrische bediening, verschillende onderlatten en een uitgebreide kleuren- en stoffencollectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts