maandag 10 juli 2017

Screen dakraam

Een handbediende buitenzonwering is zeer eenvoudig te bedienen. Dakramen tegen de laagste prijzen. U opent het dakraam , roteert het 180° om zijn as en trekt de zonwering aan het handsvat onder de bovenkap van uw dakraam vandaan.


U zet het gordijn vast achter de haakjes aan de onderzijde van het dakraam en roteert het dakraam weer terug tot gesloten positie. De originele VELUX raamdecoratie (raambekleding), gordijnen, zonwering ( screens ) en rolluiken voor VELUX dakramen en lichtkoepels. Bekijk ons assortiment Dakraamdecoratie in onze Onlineshop.

Eenvoudig online bestellen. Een screen rolgordijn filtert het zonlicht en is warmte werend. Op deze manier regel je zelf de lichtinval en warmte.


Hoe lichter de kleur van het doek, hoe meer warmte er afgestoten wordt. Hoe donkerder de kleur van het doek, des te meer licht je buiten houdt. VELUX buitenzonweringen zijn vervaardigd van duurzaam, vuilafstotend materiaal. Ze zijn eenvoudig met een vochtige doek te reinigen.


De Velux buitenzonwering is alleen leverbaar met een transparante stof in de kleur Antraciet.

De buitenzonwering past op ieder VELUX dakraam en is eenvoudig van binnenuit te monteren. De windvaste screen van Zonweringstunter. Zoveel mensen, zoveel wensen.


Daarom zijn screens in een groot aantal verschillende kastmaten en modellen te leveren. Ron schuin of recht en met een keus aan zijgeleiders en doeken. De installatie geschiedt draadloos en is van binnen en van buiten mogelijk. Als je dakraam in een woonkamer zit, dan is totale verduistering niet nodig. De meeste mensen vinden het juist wel prettig als er nog licht doorheen komt.


Het voordeel van onze lichtdoorlatende producten: je kunt zelf wel naar buiten kijken, maar van buitenaf kan men niet naar binnen kijken. Snelle levering, direct uit voorraad. Dit dakraamrolgordijn is niet alleen praktisch in gebruik, door de fraaie kleur is het dakraamrolgordijn ook decoratief.


Door de zwarte kleur past het in vrijwel ieder interieur. Het donkergrijze screen wordt aan de buitenzijde van uw dakraam bevestigd en houdt de zonnewarmte buiten, terwijl u wel naar buiten kunt kijken. Open het dakraam met de ergonomische bedieningshandgreep bovenaan.


Hierdoor kunt u dit dakraam ook eenvoudig openen en sluiten wanneer er meubels onder staan. De vochtbestendige, witte kunststof (polyurethaan) laag om de PEFC-gecertificeerde houten kern is onderhoudsvrij en perfect voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimten. Het is moeilijk om van buitenaf naar binnen te kijken.

Naar buiten kijken is daarentegen wel mogelijk. Je kunt kiezen uit een van onze kant en klare standaardmaat screen rolgordijnen. Voor welke kant en klare standaardmaat kies jij?


De screen is gemaakt van duurzame,. Dit zorgt voor een eenvoudig gebruik van de zonwering en de cassette zorgt ervoor dat het doek over het gehele dakraam valt,. De laagste prijzen voor de handbediende buitenzonwering voor uw VELUX dakraam , MHL handbediende zonwering voor VELUX dakraam MK- M- 3- 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts