maandag 31 juli 2017

Isolatieglas hr++

Isolatieglas hr++

Voordelig isolatieglas vervangen in uw Woning. Bij glasschade binnen min bij u! Diverse maten en modellen leverbaar! Verzending door heel Nederland. Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio!


Dat zorgt ervoor dat er minder kou en wind naar binnenkomt, zodat er minder gestookt hoeft te worden. De Online Glasgroothandel. Glas bestellen bij DubbelGLAS. Een grote woning met veel ramen is logischerwijs duurder om aan te passen dan een klein appartementje met ramen van een geringe oppervlak. Door de hoge aanbod dalen de prijzen, maar een belangrijker voordeel is de enorme daling in stookkosten door de hoge isolatiewaarde van het glas.


Isolatieglas is goed voor het klimaat, want je hoeft minder hard te stoken. De tussenruimte (of spouw) van dubbel glas heeft invloed op de isolatiewaarde. Dikte speelt dus een belangrijke rol bij de isolatiewaarde. Dit komt door de verschillende coatings die worden toegepast.


Isolatieglas hr++

De spouw is in plaats van lucht voorzien van een speciaal soort gas en een HR coating. Deze spouw is gevuld met argongas. Op de binnenruit is een flinterdunne metaal-coating aangebracht.


Het biedt veel voordelen dat isolatieglas rechtstreeks vanaf de fabriek geleverd wordt aan onder meer particulieren. U kunt bij Glaskoning op nog meer voordelen rekenen, want de levering gaat gepaard met een groothandelprijs. Goedkoper kan haast niet en gemakkelijker evenmin. Gelaagd glas is niet alleen inbraakweren het is ook beter geluidswerend. Geluidswering kan ook een argument zijn om de woning van gelaagd isolatieglas te voorzien.


Isolatieglas hr++

Gehard glas wordt in de praktijk niet vaak toegepast als isolatieglas. Het grootste voordeel is de argon gasvulling in de spouw tussen de binnen- en buitenruit, die er voor zorgt dat er extra isolatie is ten opzichte van de vroeger gebruikte spouwvulling met droge lucht. Wij zijn echter met zekerheid de - of - een van de goedkoopste leveranciers van isolatieglas. Wij hebben een transparante website waar u gelijk kunt berekenen wat u voor uw bestelling moet betalen.


Dit heet ook wel driedubbel glas of triple glas. Dit isolatieglas bespaart de meeste energie en is het duurste. Dubbel glas, ook wel isolatieglas genoem bestaat uit glasplaten die luchtdicht met elkaar zijn verbonden met een spouw. Tussen de glasplaten ontstaat zo een isolerende ruimte. Zo’n onzichtbaar laagje laat de zonnestralen door (dus gratis warmte) en weerkaatst anderzijds de warmte van binnen, zodat die niet ontsnapt.


Isolatieglas hr++

Edelgas is onschadelijk voor mens en milieu en isoleert nog beter dan normale lucht. Dit verhoogt de isolatiewaarde dan ook behoorlijk. We hebben een breed scala aan dubbelglas en Tripleglas in de beste kwaliteit. Voorzetramen hebben een wat andere werking dan isolatieglas , het zijn zijn namelijk glasplaten die in een frame op het kozijn of raam gemonteerd worden. Op deze manier hoeft u de huidige kozijnen niet aan te passen.


Met het vervangen van enkel of ‘normaal’ dubbel glas voor isolatieglas (Pluimers HR IsoGlass) voorkomt u warmte-verspilling en bespaart u enorm op uw energiekosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts