woensdag 12 juli 2017

Ikea ophangsysteem

Ikea ophangsysteem

IKEA - HAGHE Ophangrail voor schilderijen, wit, Je kan groot schilderij of kleine schilderijen ophangen aan de meegeleverde haken. Het koord is gemakkelijk in te korten. Er kunnen meerdere ophangrails aan elkaar worden gekoppel dus de rail is zo lang te maken als je wilt. Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten. Voor al je losse foto’s hebben we mooie fotolijsten.


Opgeruimd staat netjes met de kasten van IKEA. Voor iedere ruimte hebben we slimme opbergoplossingen. Van PAX kasten en dressoirs tot opbergdozen en planken. Alles voor een aangeklede ruimte. Gordijnroedes, gordijnaccessoires en gordijnrails voor een gordijnoplossing in iedere ruimte.


Je kunt hiermee groot schilderij of kleine schilderijen ophangen met een maximale draagkracht van 4kg. Schilderij ophangsysteem Ikea. Bij Ikea kunt u een schilderij ophangsysteem Ikea kopen. De ophangrail heeft een lengte van 1cm. Bent u op zoek naar schilderij ophangsystemen van 2cm?


Ikea ophangsysteem

De Artiteq all-in sets zijn verkrijgbaar bij veel bouwmarkten in Nederlan zoals o. Gamma, Karwei en Hornbach. Bekijk ons assortiment voordelige wandopbergers. Van wandplanken tot afdruiprek en kruidenrekjes tot ophanghaken.


Bestel online of kom langs in de winkel. Stel zelf uw schilderij ophangsysteem samen naar uw wensen of bestel eenvoudig losse onderdelen voor uw bestaande ophangsysteem. Haghed is het ophangsysteem van Ikea.


Ikea ophangsysteem

Snel en gemakkelijk online bestellen. Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een ophangrail met koorden en haken en wordt aan het plafon aan de wand of achter of onder een kroonlijst bevestigd. Losse haken en draden en andere producten om het ophangsysteem nog verder uit te breiden moeten nog bijgekocht worden, indien voorradig natuurlijk. Met de STAS ophanghaken kunt u uw schilderijen, fotolijsten en andere wanddecoraties veilig, elegant en flexibel ophangen.


Online een schilderij ophangsysteem kopen is simpel via onze webshop. Ophangsystemen van STAS, scherpe prijzen. Deze keuzehulp kunt u gebruiken als u niet precies weet wat u nodig heeft. Door uw wensen aan te geven, wordt het resultaat getoond dat aan uw wensen voldoet. Na de eenvoudige, eenmalige montage van het railsysteem aan uw wand of plafon hoeft u nooit meer gaten in de muur te boren of gereedschap, schroeven of spijkers te gebruiken om uw kunst, schilderijen of fotolijsten op te hangen.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. STAS biedt een compleet scala aan ophangsystemen waarmee u uw schilderijen, fotolijsten en kunst flexibel, eenvoudig en snel kunt ophangen en verplaatsen. De clips worden met behulp van pluggen en schroeven op de wand bevestigd.


Vervolgens wordt de rail eenvoudig op de clips geklikt, waardoor de rail strak tegen de wand bevestigd is. Veel mensen zoeken naar een ophangsysteem voor één speciaal schilderij of voor één bepaalde plek in huis. Niet altijd wordt eraan gedacht om de rail in de volledige ruimte door te trekken.


Een ophangsysteem komt namelijk geheel tot zijn recht, wanneer het geïntegreerd wordt in de ruimte waar het voor bedoeld is. De meest handige schilderij ophangsystemen kun je direct online kopen bij HORNBACH en thuis laten bezorgen. BEDRIJVEN tot KORTING. Bedrijven profiteren bij ons van kortingen van tot.


Met onze kast ophangstystemen kun je eenvoudig kasten ophangen. Onze kast ophangers zijn ideaal voor het ophangen van keukenkasten maar kunnen ook gebruikt worden voor kleine kasten in de woonkamer. Door een schilderij ophangsysteem te gebruiken hoeft u bovendien nooit meer lelijke gaten in de muur te boren.


Onze website bevat talloze oplossingen om uw schilderijen veilig, flexibel en elegant op te hangen. Naast montagevideo’s treft u diverse ideeën en tips aan voor het ophangen van kunst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts