dinsdag 18 juli 2017

Kaarsen maken haarlem

Bekijk ons unieke assortiment kaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Kaarsen maken haarlem

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Boek uw Hotel in Marken online. Reserveer online, laagste prijzen. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd.


InterCandle is de webwinkel van Candlelight. De enig(st)e Kerst-, Sinterklaas- en kaarsenwinkel in Haarlem. Onze kaarsenwinkel is gevestigd in Haarlem en omgeving Amsterdam, waar ons team u een zo plezierig mogelijke online winkelevaring laat beleven. Het idee van een online kaarsen winkel is ontstaan door de oude traditie in de familie waarbij de kaarsen zelf gemaakt werden in een kelder in Den. Tijdens het kaarsen maken is het dan ook mogelijk te winkelen.


Kaarsen maken haarlem

Zelf kaarsen maken kan alleen na afspraak. Bij ons mag u alles zelf doen Dompelen - kleuren en inpakken (als u wil) Prijzen kaarsenmaken € 1per persoon. Dat is inclusief kaarsen De kaarsenmakerij is de Generaal Cronjéstraat zw. U bent bij ons aan het juiste adres voor unieke, op maat gemaakte kaarsen voor iedere gelegenhei decoratieve kaarsen , workshops en kinderfeestjes! Na afloop mag je de gemaakte kaars meenemen.


Met dit XL-pakket heeft u het grootste voordeel en voldoende om een groot aantal kaarsen te maken. Het bevat paraffine, lont, stearine en waxinepitjes. Kaarsen maken - Starterspakket XL. Bij kaarsenmakerij Willemijn worden op ambachtelijke wijze kaarsen gemaakt. Liefde voor het vak, kennis en ervaring kenmerken het werk van Wylona Komen.


Kaarsen maken haarlem

Zij maakt de meest bijzondere kaarsen en weet dat met veel enthousiasme over te brengen op iedereen die zelf kaarsen wil maken. De door de kinderen gemaakte kaarsen zijn natuurlijk leuk om aan mamma of pappa te geven Een kinderfeestje kaarsen dompelen is mogelijk vanaf tot kinderen vanaf jaar. U bent te allen tijde welkom voor een bezoek aan onze kaarsenwinkel. De gehele collectie kaarsen is op locatie te zien, echter worden de kaarsen op een andere locatie opgeslagen. Wat er allemaal bij kaarsen - maken komt kijken is vaak verrassend.


Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt. Ik stel mijn atelier open voor allerlei activiteiten, denk aan (kinder-)feestjes en alle soorten uitjes (personeel, familie, vriendinnen…). In de workshop kaarsen maken bent u samen met vrienden, familie of collega’s op een creatieve manier bezig met was. U kiest zelf voor welke techniek, kleur en vorm u wilt gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld laagjes gieten, stapelkaarsen maken of kiezen voor een persoonlijke kaars die u kunt gebruiken voor een speciale gelegenheid.


Kaarsen maken haarlem

Het hele jaar door is het hier Kerst en Sinterklaas. Je kan hier terecht voor decoraties voor Kerst en Sinterklaas en zelf gemaakte kaarsen. Candlelight is zo’n winkel waar je er maar een paar van vindt in Nederland. In de winkel wordt het grootste deel van de kaarsen zelf gemaakt. De tweede kaars is een Marmerkaars, waarbij de kleurlagen met een speciale dompeltechniek worden opgebouwd.


Op het einde wordt de kaars zodanig bewerkt, dat de kleurlagen die onderliggen, te voorschijn komen. Deze workshop komt overeen met de kaarsen die gemaakt worden met de kinderfeestjes, maar dan met grotere kaarsen. Het is natuurlijk ook mogelijk om het zelf kaarsen te maken.


Het is wellicht zelfs veel leuker om zelf kaarsen te maken zodat u uw creativiteit er in kwijt kan. Ik ben ook al een tijdje bezig met kaarsen zelf te maken , via-via heb ik ooit van die grote bierglazen gekregen (van Palm of het Kanon) en die zijn ook handig om mooie kaarsen van te maken. Op zoek naar klei, gips of gietvormen of u wilt een mooie zelfgemaakt wenskaart maken.


Ook dan vindt u bij ons de juiste producten. Zelf aan de slag met het maken van kaarsen of zeep bezoek ook dan onze winkels of shop online. Wilt u gaan knutselen met uw kinderen dan hebben wij voor u de juiste hobbymaterialen speciaal geschikt voor kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts