dinsdag 18 juli 2017

Groene wand binnen

Groene wand binnen

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De permanente systemen wallflore EFIX-i en Wallflore Soft(i) geven uw binnenwand een groen en levendig karakter. Een groene wand is een ruimtebesparend en trendy alternatief voor kantoorplanten.


Onze groene wanden bestaan uit echte planten en geven een natuurlijke en levendige sfeer aan elke ruimte. We kunnen de wand beplanten met diverse soorten planten, voor een speels of juist modern effect. Kies voor een verticale buitentuin, een groene wand voor binnen , een mobiele groene wand of een duurzame rvs plantenbak.


Ontwerp een verticale moestuin geschikt voor ieder balkon of maak een spectaculaire verticale groene plantenwand voor thuis en op het werk. Meer informatie over het gepatenteerde. Al in de ontwerpfase van nieuwbouw of renovatie houden (interieur)architecten rekening met de mogelijkheid binnengroen te integreren. De schitterende decoratieve en representatieve waarde is direct voelbaar maar ook functioneel! We kunnen al een groene wand maken op een muur van vier vierkante meter in bijv.


Groene wanden , trendsettend en innovatief. In een groene wand zitten diverse plantensoorten die samen voor een levendig en natuurlijk karakter zorgen. Verticale plantenwanden, een levende groene muur, groene schilderijen of moswanden creëren een maximale beleving van groen in de binnenruimte.


Een verticale plantenwand heeft vele voordelen. Misschien wel het belangrijkste voordeel is dat een groene muur erg mooi staat. Het voegt echt iets toe aan de ruimte.


Groene wand binnen

Voordelen van groene wanden. Het zijn planten en wie houdt er nu niet van planten? Het strakke saaie uitzicht is inmiddels verleden tijd.


Aan de buitenkant heeft de muur een isolerende werking en beschermt de woning huis tegen de zon en weersinvloeden waardoor de temperatuur in huis op warme dagen omlaag gaat en in koudere dagen blijft de warmte binnen. Breng de natuur in je dagelijks leven met de verticale groene wanden van GRØNN. Inclusief advies, ontwerp.


Groene wand binnen

Het bevordert een gezond binnenklimaat, is geluidsdempend en een ware eyecatcher in elk interieur. Beleef het genot van groene wand of verbouw uw eigen voedsel met dit doe-het-zelf-systeem. Geschikt voor zowel binnen als buiten. Door de wand middels een stekker op het spanningsnet aan te sluiten is het volledig ‘stand alone’. De standaard afmeting en het ontwerp van de mobiele wand zorgen er voor dat de Wallflore FLEX gemakkelijk te verplaatsen is.


Daarnaast draagt de wand bij aan de verbetering van uw binnenklimaat. Door middel van een modulair systeem met rvs-draadmanden en een automatische water- en voedingsinstallatie kan op vrijwel iedere plaats, binnen en buiten, een groene wand of verticale tuin gerealiseerd worden. Het systeem is geschikt voor een grote variatie aan planten.


Groene wand binnen

Levend groene muren zijn een natuurlijke oplossing voor zowel binnen als buiten en een uitstekende basis voor een groen resultaat zoals bijvoorbeeld een natuurlijke afscheiding binnen een ruimtelijke omgeving. Wij bieden een breed gamma aan groene wanden voor zowel binnen als buiten. De plantcassettes bestaan uit negen cups (potmaat 9). Zo stelt de klant de groene wand compleet naar eigen inzicht en smaak samen. Er keuze uit verschillende planten voor binnen , voor buiten of de klant kan kiezen voor een plantenmix.


Door een groot assortiment kan de groene wand aangepast worden aan het interieur van de ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts