maandag 24 juli 2017

Schoonmaaktips deuren

De grootste collectie kastdeuren online! Kastonderdelen tegen lage prijzen. Sterker nog, de bovenkant is doorgaans het meest vies.


Wel vervelen maar dat zorgt er wel voor dat je veel eer hebt van je werk ;-). Laat de deur na het afnemen openstaan, zodat hij kan drogen of wrijf hem droog met een schone doek als je echt streeploos resultaat wil. Ga door met de volgende deur , totdat je alle deuren in huis gehad hebt.


De tips en trucs voor deur schoonmaken op VoorOma. Met deze makkelijke schoonmaaktips maak jij je keuken snel weer blinkend schoon! De keuken schoonmaken met slimme trucjes De keuken schoonmaken is typisch een van die vele verplichte schoonmaakklussen die nu eenmaal moet gebeuren, maar waar je doorgaans niet echt blij van wordt. Nog meer schoonmaaktips voor in de tuin: schoonmaakazijn is hét ideale middel om groene aanslag op de tegels weg te halen.


Schoonmaaktips deuren

Heb je vieze geurtjes in en rondom je huis? Je huis schoonmaken met schoonmaakazijn neutraliseert alle geuren en is een véél goedkopere oplossing dan dure luchtverfrissers. Een deur is het meestgebruikte voorwerp binnen uw woning. Ga maar eens na hoe vaak u een deur opent en sluit.


Uiteraard slijt een deur hiervan, maar met deze tips en trucs heeft u langer plezier van uw deur en kunt een deur gemakkelijker schoonmaken! Je ramen lappen zonder vegen? Met hulp van Lekker In Het Level zullen je ramen zonder strepen en zonder moeite schoon worden met een kristalhelder resultaat! Je hebt geluk: bij het onderhoud van ramen en deuren kun je amper iets fout doen.


Schoonmaaktips deuren

Vooral hedendaagse deuren behoeven nauwelijks aandacht. En als er na verloop van tijd schade optreedt, is dat meestal te wijten aan verkeerde reinigings- of onderhoudsmiddelen – even opletten, dus. Maak het sponsje nat met wat water en schrob er vervolgens de deuren mee schoon. Handige en snelle schoonmaaktips. Wie heeft er tegenwoordig nog tijd en zin om net als oma centimeter voor centimeter het huis te schrobben?


Daarom geven wij je handige huishoud- en schoonmaaktips. Plaats gratis vandaag nog jouw opdracht en wij regelen snel een afspraak. Professionele schoonmaaktips nodig? Laat u inspireren door Cleaning Academy! Bekijk meer ideeën over Schoonmaken, Schoonmaaktips en Huishoudtips.


In de zomer hangen we ook vaak leuke uitnodigen op onze deuren met plakrandjes. Die plakresten zijn lastig weg te halen, maar het gaat geweldig met een beetje lampenolie. Gebruik een watje erbij, goed deppen en moet je eens kijken: de plak is weg en je hebt een hele mooie deur ! Dit is een psychologische tip: voordat u aan uw schoonmaakronde van die dag begint, zet u alle deuren open van de vertrekken die u die dag schoon gaat maken.


Iedere keer als u een vertrek heeft schoongemaakt, doet u de deur dicht. U zult merken dat het iedere keer een goed gevoel geeft als u weer een deur kunt sluiten. Hoe kan je deuren schoonmaken?


Schoonmaaktips deuren

Deuren worden heel regelmatig vastgenomen, en kunnen, zeker met kinderen in huis, vaak snel smerig en plakkerig zijn. Deuren schoonmaken is dus iets wat we vaak zouden moeten doen. Maak de deuren regelmatig schoon met water en allesreiniger.


Deze schoonmaaktips en trucs op VoorOma. Oma Weet Raa honderden adviezen, nuttige tips en huismiddeltjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts