dinsdag 11 juli 2017

Muurstickers kat

Muurstickers kat

Groot aanbod goedkope muurstickers. Iets fout gegaan bij het monteren? Geen paniek, op al onze producten zit montage garantie! Wij maken goedkoop alle soorten stickers.


Muurstickers kat

Leuke muurstickers van honden en katten voor de kinderkamer en wanddecoratie voor volwassenen met afbeeldingen van de meest geliefde huisdieren in Nederland! Bekijk hier onze nieuwe collectie aan mooie muurstickers katten en muurstickers honden. Leverbaar in alle kleuren van onze kleurenkaart. Deze kat speelt de hele dag door op je muur!


Je bepaalt zelf in welke kleur of afmeting je de kat muursticker wilt ontvangen. Schattige muursticker katten die verliefd zijn Heb jij een saaie muur die je wilt opfleuren? Dan is deze muursticker katten wat voor jou. Het ontwerp bestaat uit twee verliefde katten die onder een sterrenhemel met elkaar knuffelen.


Muurstickers kat

Hondenvoetjes die leiden naar de deur of kattenpootjes die de kamer vullen. Vogels, vlinders, honden en katten als muursticker vind je bij wall-art. De muurstickers zijn van de beste kwaliteit en hebben geen witte randen. Vergelijk 2leuke interieurstickers uit de grootste collectie voor o. Versier uw huis met leuke grote kat stickers, kleine poesjes stickers, grote hond stickers of kleine hondjes stickers. Kies uit producten vanaf € 140.


Ook als decoratiesticker op voorwerpen. Bent u op zoek naar wat kleur voor op de muren of deuren en heeft u geen zin om deze te verven? Leuk, trendy en de ideale manier om uw interieur een extra persoonlijk accent te geven. Muursticker Spelende katten.


Makkelijk aan te brengen aan de hand van de meegeleverde handleiding. Een speelse decoratie voor aan de muur: dat is de muursticker Kat en Muis. Deze sticker kunt u werkelijk door het hele huis plaatsen.


Er is altijd wel een leuke plek te vinden waar deze grappige muursticker opgeplakt kan worden. Dit kan overigens ook op allerlei ondergronden. De sticker wordt gesneden uit een hoog kwaliteit vinyl en geleverd met applicatietape om het bevestigen van de muursticker gemakkelijk te maken.


De stickers dienen op een schone, droge en vlakke ondergrond geplakt te worden. Een uniek en origineel design van een kat die rust op een floraal getekende maan. Kleur en afmetingen aanpasbaar.


Gratis verzending vanaf euro! Deze gekke kat muursticker is leuk in je interieur. Zoek je naar een muursticker voor je woonkamer? Het decoreren van een kale wand hoeft niet moeilijk of duur te zijn, met een mooie muursticker verander je een saaie muur in een handomdraai en een super leuke eye-catcher. Deze leuke muursticker bestaat uit het silhouet een mooie grote lantaarn met een aantal katten er omheen samen met vogels.


Muurstickers kat

Leuk je muur op met muurstickers. Met zelfklevende wanddecoraties vernieuw je gemakkelijk een kamer zonder dat je je verfkwast of behang erbij hoeft te pakken. Bij IKEA hebben we verschillende soorten muurstickers om je wanden mee te decoreren. Weet je nog niet exact wat voor sticker je zoekt?


Bekijk dan onze selectie per ruimte, zoals kinderkamer muurstickers , slaapkamer stickers, of een muursticker voor de keuken en woonkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts