dinsdag 18 juli 2017

Indiase woonaccessoires

Specialistisch advies nodig? Woonaccessoires voor 22u bestel morgen in huis. Bestel Indiaas online en geniet van lekker eten in enkele klikken! Ook kunt u kiezen uit hout, keramische en glas indiase woonaccessoires.


Indiaas patchwork: kleurrijke woonaccessoires , kelim en sari stoffen. Combineer bijvoorbeeld een indiaas wandkleed eens met een gipsy house treasure.

Samen met wat mooie accessoires zoals een mooi woonaccessoires uit India of gaaf meubel stuk Otentic design. Maak het zo gek als jij wilt en integreer het subtiel of juist knallend in jouw interieur. Industriele kasten, stoelen, eettafels en meubels van mangohout en accessoires. Unieke kasten in Ibiza stijl en accessoires.


Gratis bezorgd en gemonteerd! Bij Merel in wonderland zijn alle producten handgemaakt en daarom zo uniek! Ons complete aanbod woondecoratie en accessoires zijn voorzien van de oosterse of moderne woonstijl.


Met warme rode kleuren of vrolijke kleurencombinaties zijn de oosterse woonaccessoires erg in trek. Bekijk direct ons assortiment online!

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Evenaar Groothandel BV is gespecialiseerd in woonaccessoires , textiel, woondecoraties, vloerkleden en meubels uit India. Op deze manier bieden wij altijd een unieke collectie meubelen uit India. Ze zijn handgemaakt van oude deuren geplaatst op een nieuwe kast. Hans en Janke Snijder brengen nu door eigen import uit India een collectie meubelen, verlichting.


De Arabische wereld kent een lange traditie van ambacht en vakmanschap. In de mystieke oosterse sfeer en betoverende omgeving worden prachtige authentieke producten gemaakt. SOUKZ ontwerpt en selecteert ambachtelijk gemaakte, op traditie geïnspireerde meubelen, woonaccessoires en gebruiksvoorwerpen. Yugaray is de specialist voor unieke Oosterse meubelen! Originele stoere antieke poorten en deuren, meubelen en woonaccessoires.


Op zoek naar Oosterse inspiratie. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


HIer vind je DE mode van het moment met alle liefde uitgezocht uit Bali, Thailan Zuid Amerika en Europa. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Deze oude stempels uit India werden gebruikt om katoen mee te bedrukken.


Ze zijn voorzien van een mooi motief welke met de hand is.

Indiase blokprint stempel van hout. Kussentjes in de bank, kandelaren op tafel en een schilderij aan de muur zorgen voor extra warmte en zijn dus leuk om mee te spelen. Bij Hedi zorgen voor een ruim assortiment unieke woonaccessoires , vanuit alle windstreken van de wereld onder één dak. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen.


Wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, krijgt u automatisch bericht als de nieuwste artikelen online staan. Oosterse woonaccessoires maal per jaar komen er nieuwe artikelen op de website. Wij zijn een groothandel in woonaccessoires en decoratie (WoonDeco), houtsnijwerk, meubilair en cadeau artikelen.


Ons assortiment bestaat voornamelijk uit hout, metaal en keramiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts