maandag 31 juli 2017

Klok logo

Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget. Naast bovenstaande klokken kunnen wij ook andere klokken voorzien van een logo , tekst, inscriptie of foto. Klok met uw logo bestellen. Blader door de diverse klokken die we kunnen bedrukken.


U kunt de klokken uitdelen als relatiegeschenken of giveaways. Daarnaast kunt u er goed gebruik van maken als intern promotiemateriaal, u zorgt voor een professionele uitstraling of kunt uw medewerkers een handige klok met het. Wilt u een klok met logo bestellen, let op dat er een goede batterij bij zit. De ontvanger van uw klok zal dat wel zo prettig vinden en daar gaat het om bij een luxe relatiegeschenk.


Wij leveren alle wandklokken altijd inclusief een kwaliteits batterij. Ook varianten met wijzerplaten in zwart, grijs, rood of blauw zijn beschikbaar, terwijl tevens bedrukte digitale klokken voor aan de muur kunnen worden besteld. Op het gebied van materiaal is de keuze minstens zo groot. Bij een klok bedrukken met logo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld hout, metaal, aluminium of plastic of een andere kunststof. Klokken bedrukken met logo.


Bedrukte klokken met logo zijn een uitstekende manier om je naamsbekendheid te verhogen. Hierdoor wordt het logo keer op keer gezien, en wordt deze onbewust in het brein opgeslagen. Je kunt de klok er op gelijk zetten dat dit een stijging in je.


Bij de Schenker kunt u goedkoop bureauklokjes bedrukken met uw logo of reclameboodschap. Door ons uitgebreide assortiment, de juiste inkoopprijzen en onze ervaring kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden en de juiste service. Bestel in stappen uw bureauklokjes bedrukt met logo. Deze klok heeft RVS rand en glas aan de voorzijde. Upload en bewerk uw eigen Logo.


U heeft de keuze uit een standaar stil of. Het graveren van een klok valt niet extreem op. Dit wordt door veel relaties gewaardeer omdat ze geen promo klok op hun kantoor willen hebben hangen. De wijzerplaat van een klok kan full colour naar eigen ontwerp worden bedrukt. U kunt bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam op de klok laten bedrukken, maar u kunt hierop ook uitleggen wat u doet.


Klok logo

Zoals de klok thuis tikt, tikt het nergens. Een werkplek voelt natuurlijk niet zo vertrouwelijk als thuis, maar klokken met een persoonlijke boodschap zorgen wel voor een lach op het gezicht van jouw medewerkers of andere zakelijke relaties. Een klok bedrukken kan al vanaf stuks. Wil je een klok bedrukken met logo of een klok bedrukken met foto? Niets is zo tijdloos als wandklokken met logo.


Verras jouw relaties met een mooi geschenk en blijf jarenlang in de picture. Wij hebben niet alleen houten muurklokken, maar ook klokken gemaakt van roestvrijstaal en plastic. Ideaal om jouw zakelijke relaties te verblijden. Blijf letterlijk en figuurlijk bij de tijd met een wandklok met logo ! Vandaag bestel morgen in huis!


Klok logo

Bedrukking glazen klokken De glazen klokken worden aan de achterzijde in spiegelbeeld bedrukt in zeefdruk middels een zeer hoge kwaliteit en kleurvaste componenten inkt. De uiteindelijke prijs van een klok met uw logo of huisstijl wordt door ons bepaald op basis van het aantal drukgangen (kleuren) en het door u gewenste totale aantal klokken. Als u het logo ook in EPS format heeft kunt u. Uw klok bedrukken wij met uw logo of tekst in iedere gewenste kleur.


Ook uw eigen PMS kleur is voor ons geen probleem. Voordat wij uw logo bedrukken ontvangt u altijd eerst een drukproef. Wandklokken snel geleverd. Wij kunnen de wandklokken snel aan u levern.


Dat kan al voor één klok maar ook voor grote series custom made klokken kunt u bij ons terecht. Op onze site treft u voorbeelden aan van klokken die we vaak maken. U kunt deze zelf veranderen door bij uw bestelling product maatwerk aan te geven, zo kunt u een tekst opgeven, een logo -bestand meesturen, of de combiantie van beide.


Speciale klokken met eigen logo of gewoon een mooi cadeau. Het personeel die iets aparts willen aanbieden zoals een speciale klok op maat. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Logo met twee olifanten en een wijzerplaat.


Klok logo

De jury sprak haar lof uit over zijn lange-termijn-visie en de focus op continuïteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts