vrijdag 3 juni 2016

Cetol tgl satin plus

Verven van topmerken op voorraad. Sikkens verf koop je online bij Verfonline-XL. Sigma verf tot maar liefst korting. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies.


Cetol TGL Satin plus (MSDS) CLP MSDS.

Perfect voor transparant afwerken van hardhouten kozijnen en deuren (meranti, merbau) buiten. Vergrijzing wordt tegengegaan d. De lak is verkrijgbaar in blank (kleurloos) en in diverse houtkleuren. Zeer goed bestand tegen UV-straling, waardoor een. Daarnaast is deze verf zeer goed bestand tegen UV-straling en weervast. De houtstructuur blijft zichtbaar en wordt, afhankelijk van het houtsoort, zelfs geaccentueerd.


Dit product is geschikt voor maatvast houtwerk zoals: kozijnen, ramen en deuren. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?

De verfleverancier van Nederland. Nu met korting op ons ruim en voordelig aanbod. Vind hardhouten balk als je nu zoekt. Deze kunt u eenvoudig online bestellen bij Verfshoppen.


Voornaamste eigenschappen. Topkwaliteit Snel geleverd! Geschikt voor alle houtsoorten. Toepassing over andere producten.


Niet intacte lagen volledig verwijderen en vervolgens behandelen als voor nieuw werk is aangegeven. Licht schuren en ontstoffen. Gaatjes, naden en scheuren opstoppen.


Na droging gladschuren en ontstoffen. Onderhoud Oude lagen in goede staat afwassen met water en ammoniak of Polyfilla Pro S6en naspoelen. Deze beits is geschikt voor het afwerken van hout dat zich buiten bevindt. De beits heeft een zijdeglans en is gemaakt op basis van alkydhars.


De beits is zeer geschikt om te gebruiken op kozijnen, deuren en ramen.

Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Het product is makkelijk aan te brengen, onder andere omdat het een één-pot-systeem is. Vanuit één pot kun je met TGL Satin , HTS Plus of een van de andere varianten zorgen voor een uitstekend verfsysteem. A single product system, providing a hardwearing finish resistant to knocks, spills and abrasion.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Beschermt het hout tegen weersinvloeden en is blijvend elastisch. Gratis verzending Adviesprijs 625. Afwerkingsprodukt voor schrijnwerk van loof- en naaldhout. Zeer geschikt voor toepassing op maatvaste constructies: kozijnen, ramen en deuren.


Deze batterij-actie valt samen met de Black Friday WEEKEND-korting en deels ook met de hogere magazijn opruimings-korting!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts