maandag 6 juni 2016

Disselbakslot

Disselbakslot

Het disselbakslot lang is een slot met haak geschikt voor de montage in een disselbak klep. DISSELBAKSLOT LANG 32MMLengte: mm Diameter: mm Art. Vanaf euro gratis verzending in Nederland. Disselbakslot Adria Unica en Altea. Word zonder sleutel en slotcilinder geleverd.


In de meeste gevallen zijn sleutel en cilinder op sleutelnummer van uw huidige Adria te leveren. Informeer hier vrijblijvend naar. Bestel nu voordelig bij CamperEnCaravanonderdelen I Altijd aanbiedingen I Grote keuze in Camper- en caravantechniek.


Koppelingssloten en disselsloten voor elke caravan en aanhanger koop je bij de specialist. Nergens meer keuze dan bij De Wit in Schijndel. Gratis verzending vanaf €30.


Bekijk het grootste assortiment met de beste prijzen bij Roma-Nijverdal, groothandel en vrije tijds partner. Kunststof disselbakslot FFmet metalen gaffel deze wordt geleverd zonder cylinder. Deursloten, sleutels, cilinders, voor caravan en camper bestelt u makkelijk bij de caravanspecialist.


De cylinder is apart te bestellen. Jouw beoordeling: disselbakslot FFovaal Jouw rating. Dit disselbakslot van OCS is gemaakt van kunststof en heeft een metalen gaffel. De gaffel klapt uit zodra je de sleutel omdraait, waarmeehet slot zich vastklemt.


Disselbakslot

Het slot is geschikt voor het FFcilinder systeem. Een disselslot is essentieel voor de beveiliging van de aanhanger of caravan. Er zijn zowel disselsloten die ontkoppeld als aangekoppeld gebruikt kunnen worden.


Slot voor in disselbak of bagageluik. Schroefdraadlengte: mm. Dit slot is toegepast in de jaren ’onder andere in de Prima, Optima, Linea en de. Ook eventueel te gebruiken voor een brievenbus bijv. De maten staan vermeld op de foto.


Disselbakslot

Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Betreft een nieuw produkt. Veel gebruikt slot op de Beyerlands caravans. Eventueel ook te koop met sleutel artikelnr. Gimeg disselbakslot lang 32mm.


Om een review te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn. Zwart OK Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker. In het hoogseizoen (april-augustus) op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 09. Hoi allemaal, we hebben altijd problemen met het slotje van de disselbak: het onderdeel, waar de haak aan zit, gaat altijd los zitten, waardoor het slot niet.


Disselbakslot

Hobby, Fendt, Adria en Dethleffs. Laagste prijs garantie op veel producten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts