donderdag 2 juni 2016

Wissellijst a1 formaat

Bekijk het brede assortiment! Voordelige Kwaliteits Kliklijsten. Smal aluminium profiel, 15mm! Ruim aanbod wissellijsten. Altijd gratis verzending en supersnel geleverd!


Wissellijst a1 formaat

Doe inspiratie op en bestel direct. Snelle en Gratis levering (boven € 10). Een houten wissellijst , voorzien van een strakke zwarte fineer laag inclusief een helder float geslepen glasplaat (mm) of optioneel met anti reflectie glas of polystyreen. Een mooi afgewerkte houten wissellijst met een breedte van mm. Aformaat wissellijsten , fotolijsten en posterlijsten.


Eigen lijstenmakerij, scherp geprijsd. Het ruime assortiment Akliklijsten bevat onder andere waterdichte kliklijsten en beveiligde kliklijsten. Wilt u extra opvallen, bekijk dan onze met LED verlichte kliklijsten.


Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Onze wissellijsten kunnen ook op maat gemaakt worden. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. De posters worden in een stevige koker verpakt.


U ontvangt in totaal stuks. Wissellijsten Azijn een van de meest gebruikte formaten wissellijst. Daarnaast hebben ze een ontspiegelde glazen frontplaat. Er bestaan elf ISO vastgestelde standaarden in de officiële Nederlandse papierformaten. Een wissellijst in dit formaat is een van onze grootste wissellijsten en trekt daardoor gegarandeerd de aandacht naar uw afbeeldingen of kunstwerken toe.


Wissellijst a1 formaat

Onze houten wissellijsten Aworden gekenmerkt door de warme uitstraling die ze hebben op de ruimte waarin ze opgehangen worden. Bent u op zoek naar een wissellijst A? Bij ons vindt u een breed assortiment. Bij Goodstore kunt u kiezen voor verschillende soorten wissellijsten in het formaat A1. Soms is een A- formaat te groot, maar het volgende te klein.


Om deze reden is er ook een serie B-formaten die dezelfde verhouding van 1:√heeft als de A-formaten. Echter het uitgangspunt van de afmetingen is anders: bij het A0- formaat is dat de oppervlakte van m², bij het B0- formaat is dat de lengte van de korte zijde: m. Uw Product is Altijd op Voorraad! Jouw Aposter in een handomdraai vervangen?


Dat doe je met een wissellijst A1. Even klikken en je kunt jouw Awissellijst voorzien van een nieuwe inhoud. En dankzij het handige ophangsysteem hangt jouw poster zo weer op z’n plek. Wisselt jouw aanbod wekelijks, maandelijks of elk seizoen?


Maak het jezelf dan makkelijk met een wissellijst A! Kliklijstenhandel heeft diverse soorten kliklijsten Ain het assortiment. Kliklijsten in dit formaat kunt u bij ons vinden in verschillende profieldiktes en toepassingen. Lees hieronder meer over de variaties van de kliklijst A1. Deze wissellijst is een chique toevoeging aan elk interieur. Hij heeft een heldere zijde en een anti-reflectie laag, zodat u er wel bepaalde kwaliteiten van glas blijft behouden in het product.


Wissellijst a1 formaat

Geschikt voor bijna elke vlakke ondergron een wand of een kast, maar ook op glas. Er zijn tienduizenden producten beschikbaar in het online assortiment, waarvan de meeste uit voorraad leverbaar zijn. De levertijd van je product hangt af van de beschikbaarheid van het product in de productvoorraad.


De serie is ontwikkelt in begin 20ste eeuw. Het formaat van het papier geeft de afmetingen van een bepaald vel papier aan. Zo is een Avel 2mm bij 2mm en een Avel 4mm bij 2mm. Dit papierformaat wordt voornamelijk gebruikt voor groot formaat printers en posters. Een stevige kliklijst van hoogwaardig aluminium voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, altijd goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie.


Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts