vrijdag 24 februari 2017

Beumers interieur

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts.


Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? De grootste vacaturesite voor de bouw. Bij Beumer staat vakmanschap en betrouwbare dienstverlening centraal, kwaliteit resulteert in prachtige projecten.

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs. Deze website wil gebruik maken van cookies. Beumer verzorgt interieurbouw voor bedrijven, winkels, boten en woningen. De samenhang tussen al deze zaken is interieurbouw op maat. Of het nu gaat om een maatwerkmeubel voor een particulier of de volledige interieurbouw van een grote kledingwinkel: de wens van de klant staat altijd centraal.


Het aannemersbedrijf is gevestigd op Oude Baan 18. Bezoek ons in Helden-Panningen (Gemeente Peel en Maas) voor de allermooiste collectie vloerbedekkingen, interieurstoffen. Met een hoofd vol kennis en een hart vol liefde voor interieur , materialen, kleuren en stijlen en helpen u graag bij het samenstellen van het droominterieur voor uw huis, kantoor of bedrijf.


Beumers Ateliers inspireert, verrast en verbaast.

En als men er prijs op stelt kijken we ook mee naar andere aspecten van het interieur. De materialen worden verwerkt in ons eigen atelier en onze eigen monteurs zorgen voor een perfecte installatie bij de klant thuis. Zo zorgen wij met een creatieve en gespecialiseerde aanpak voor bijzondere interieurs waarin de mensen zich helemaal thuis voelen. Wij zijn een echt familie bedrijf. En houden ons voornamelijk bezig met het inrichten van de woning.


De kracht van ons bedrijf zit hem met name in het kleine, vakbekwame aantal mensen. Wij hebben een diversiteit aan producten in de zaak. Voor interieurs van winkels, horeca, kantoor en zorgcentra bent u bij ons aan het goede adres.


Bent u particulier en wilt u een enkele kast? Daar besteden we net zoveel zorg aan. Projecten kunnen wij ‘turnkey’ voor u verzorgen. Van aanvraag van vergunningen bij diverse instanties tot aan de sleuteloverdracht. Beumer Scheeps- en interieurbouw maakt (scheeps) interieurs , meubels en maatwerk in alle mogelijke houtsoorten, de nadruk ligt dan vooral op de duidelijke aanwezigheid van massief hout.


Desgewenst kan het hout met u worden geselecteerd om vervolgens tot meubel of interieurstuk vervaardigd te worden. U kunt dus zeer betrokken zijn bij het proces. Zowel voor huizen, bedrijven, winkels en restaurants. Doe ideeën op en stel je vragen. De deskundige interieurstylisten helpen je zoal bij het kiezen van de beste verlichting etc.


Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.

Met haar creatieve hobby heeft ze een groot deel van haar interieur voorzien van een haakwerkje. Maar sinds kort geeft ze met haar hobby invulling aan een heel ander doel: het helpen van oncologiepatiënten die door hun behandeling kaal zijn geworden. Panningen, Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts