maandag 20 februari 2017

Somfy gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Specialistisch advies nodig? Of bezoek één van onze winkels.


Somfy gordijnen

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Sla de favoriete positie van je gordijnen op en stel vervolgens je gordijnen gemakkelijk zo in met één druk op de ‘My’-knop van je Somfy afstandsbediening. Aan te sturen met een timer. Verbind je elektrische gordijnrails van Somfy met een timer en je gordijnen sluiten en openen zich automatisch op het tijdstip dat jij dat wenst. Elektrische binnenzonwering van Somfy : alle slimme gordijnen en slimme raamdecoratie.


Motoren voor gordijnen : maak je gordijn elektrisch bedienbaar met de producten van Somfy ! Extra stil Uitgebreid assortiment Klik hier! Gemaakt voor alle soorten raamdecoraties en gordijnen. Somfy elektrische gordijnrails zijn perfect voor moeilijk bereikbare of zware gordijnen. Elektrische gordijnen minimaliseren de schade die kan optreden bij handmatige bediening en zorgen ervoor dat u natuurlijk licht precies kunt filteren, met één druk op de knop. Al onze gordijnrails zijn compatibel met andere RTS-producten.


Somfy smart home en alarmproducten zijn online verkrijgbaar. Normaal komt er in ieder geval een deel van het gordijn voor de motor te hangen. Op deze manier is de motor niet zichtbaar.


Ongelijke pakketten of gordijnen in meer dan delen worden beoordeeld op aanvraag. Niet alle combinaties zijn mogelijk. De Somfy Glydea kunnen wij ook buigen met bochten en ook als doorlopende verbuiging. Somfy biedt je verschillende opties voor huisautomatisering.


Somfy gordijnen

Kies de optie die bij jou past, bijvoorbeeld elektrische raamdecoratie met een afstandsbediening of automatisch aangestuurd met behulp van zon sensoren. Somfy heeft stijlvolle wandschakelaars in verschillende kleuren voor het draadloos bedienen van elektrische raamdecoratie, zoals rolgordijnen, rolluiken, zonneschermen en gordijnen. Doordat Somfy wandschakelaars in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, is er voor ieder interieur een passende schakelaar en afdekplaatje beschikbaar. Dit populaire en ruimtebesparende type raamdecoratie is ideaal voor elk formaat raam. Je kunt het zelfs gebruiken voor vouwdeuren en openslaande deuren.


Het gordijn gaat omhoog doordat de stof om de Somfy motorbuis wordt opgerold. Zo heb jij nog meer controle over de lichtval in jouw huis. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


Somfy gordijnen

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Somfy werkt samen met lokale dealers. Ontdek ons ruime assortiment! De experts dragen zorg voor een goed advies en deugdelijke installatie bij jou thuis.


Elektrische gordijnrail - Somfy Movelite RTS. Gordijnrailmotoren van Somfy maken uw gordijnen slim! U kunt de rail volledig op de door u gewenste maat bestellen. SOMFY SONESSE RTS MOTOR Dit rolgordijn wordt geleverd met de zeer stille Sonnesse WF RTS buismotor van Somfy.


Deze motor is voorzien van een interne oplaadbare Li-Ion batterij. De motor is onzichtbaar verwerkt in de buis van het rolgordijn. Enkel de motorkop is zichtbaar vanwege het oplaadpunt. De Somfy Smoove Pure is een wandschakelaar voor Gordijnen met een strak design.


Somfy heeft plannen om producten geschikt te maken voor HomeKit, maar dit geldt voorlopig alleen voor de beveiligingssystemen en -camera’s. Somfy is een grote speler op het gebied van rolgordijnen, maar bestaande rolgordijnen aansluiten is nog niet zo simpel. De SOMFY Glydea rail met vertrouwde Somfy technologie. De gordijnrail Irismo is met batterij. Waarom elektrische gordijnrails?


Somfy gordijnen

Met één druk op de knop open en sluit je je gordijnen in de woonkamer, slaapkamer, werkkamer of waar je maar wil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts