vrijdag 24 februari 2017

Standaard vouwgordijnen

Ontdek ons ruime assortiment! Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Bekijk de populairste artikelen. Al verkrijgbaar vanaf €50. Vraag een gratis monster aan. Of bezoek één van onze winkels.


Onze standaard vouwgordijnen zijn van een goede basiskwaliteit. Het lichtgewicht ophangsysteem is erg slank waardoor deze geschikt is voor bijna iedere situatie. De collectie bestaat uit drie stoftransparanties.


Je hebt keuze uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Iedere stof heeft een unieke structuur en uitstraling. De vouwgordijnen in standaard maten in ons assortiment zijn echte sfeermakers, met de keuze uit verschillende kleuren, dessins en afmetingen. Vouwgordijnen in standaard maten kopen bij GAMMA. Een standaard maat vouwgordijn is het goedkoopst, alleen moet je het gordijn hoogstwaarschijnlijk nog wel zelf goed op maat maken.


Profiteer van snelle bezorging wanneer je kiest voor vouwgordijnen in standaard maten, of ga voor op maat gemaakte vouwgordijnen om met onze online configurator de gordijnen zelf samen te stellen. Maak contact met de kluschat of kom langs bij een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt. Specialist in raamdecoratie. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Standaard vouwgordijnen op maat. Het standaard vouwgordijn wordt het meest gekozen door de goede prijs en kwaliteitsverhouding. Het is leverbaar in transparante, semi transparante stoffen.


Standaard vouwgordijnen

In tegenstelling tot een Top Down Bottom up vouwgordijn kun je een standaard vouwgordijn alleen van beneden uit opvouwen of uitvouwen. Onze vouwgordijnen worden exact voor jou op maat gemaakt tot maar liefst 4cm. De maximale te bestellen hoogte is 2cm.


Dit kun je zien aan de afwerking, de stoffen en het systeem. Laat je vouwgordijn op maat maken of kies voor één van de standaardmaten. En natuurlijk hebben we heel veel verschillende kleuren en maten vouwgordijnen voor je.


Standaard vouwgordijnen

Die vind je bij Praxis niet alleen in onze winkels, maar ook online. Zodat je in alle rust van achter je computer de verschillende vouwgordijnen kunt bekijken en vergelijken. Kant en klare vouwgordijnen.


Er zijn vele standaard maten vouwgordijnen beschikbaar op gordijnen. De stof van het vouwgordijn kan eenvoudig van de bovenbak afgehaald worden, waarna het eventueel gewassen kan worden op graden. Door de baleinen aan de achterkant van het vouwgordijn hangt de stof altijd onder spanning en strak. Wie van een klassieke en stijlvolle uitstraling houdt, komt al snel bij de vouwgordijnen uit. Dit vouwgordijn ziet er prachtig uit en heeft daarnaast ook de gemakkelijke bediening van een rolgordijn.


Standaard vouwgordijnen

Door de lichte bediening en de goede kwaliteit van de stof heeft het vouwgordijn een erg lange levensduur. Een vouwgordijn is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er altijd wel een maat is die perfect bij uw raam past. Voor zowel de bamboe vouwgordijnen als de effen vouwgordijnen geldt dat de maten waarin zij verkrijgbaar zijn, absolute maten zijn. Direct uit voorraad leverbaar en super voordelig.


Verduisterende vouwgordijnen. Onze verduisterende vouwgordijnen zijn door de speciale afwerking 1procent verduisterend. Dit maakt verduisterende vouwgordijnen zeer geschikt voor de slaapkamer. Deze vouwgordijnen weren al het licht en zorgen er tevens voor dat inkijk van buiten niet mogelijk is.


U kunt ruimte aan de bovenzijde open laten of de vouwgordijnen alleen aan de onderzijde verhangen, zoals bij een standaard rolgordijn. Hiermee kunt u zowel uw gewenste privacy als lichtinval bepalen. Onze plisségordijnen kunnen ook uitgevoerd worden met het Bottom Up Top Down systeem.


Wat kosten vouwgordijnen ? De lichtdoorlatende vouwgordijnen worden eerder gebruikt in woonkamers, om met de lichtinval te spelen en zo sfeer te creëren. Gordijnen eenvoudig samenstellen en bestellen. Ja, dat kan bij onze op maat gemaakte vouwgordijnen.


Bij onze op maat gemaakte vouwgordijnen heb je de mogelijkheid om de zijde van de bediening zelf te bepalen. Ook kun je bij een op maat product het materiaal van de ketting kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts