maandag 20 februari 2017

S2u nova matt

S2u nova matt

Sigma S2U Satin, Nova Allure en primers koop je voordelig bij VerfonlineXl. Betaal niet teveel voor Nova Matte en bespaar tijd! Met deze lak kun je gemakkelijk meubels, deuren, kozijnen en ander houtwerk aflakken. Sigma S2U Nova Matt is de matte variant binnen de watergedragen Nova lijn van Sigma. Omdat deze verf op waterbasis is, zal je geen last hebben van vergeling.


Het product is gemakkelijk verwerkbaar en heeft een uitstekende vloeiing. Bovendien is een snellere droging met Sigma Sigma QDS mogelijk. De harde, kras- en slijtvaste toplaag is eenvoudig te reinigen. Je kunt deze lak gebruiken voor het houtwerk binnenshuis zoals kozijnen, binnendeuren en andere houten delen. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Lees hier meer over de verf. Sigma s2u nova matt besteld u goedkoop online bij goedkoopverven. Profiteer NU van onze aanbieding - korting - Beste keuze voor BINNEN gebruik. Dankzij de uitstekende vloeiing is dit product bovendien zeer prettig te verwerken. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?


S2u nova matt

Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd. Bekijk de prijsverschillen voor Nova Matte en betaal nooit teveel! Deze aflak is makkelijk te verwerken en dekt uitstekend. Zoals alle watergedragen verf droogd ook deze zeer snel.


Door de combinaties in bindingsmiddelen werkt deze technologie als een soort schild als bescherming voor de verflaag. Snel in huis en makkelijk te bestellen bij Koopverfonline. De modificatie met polyurethan zorgt voor een harde, maar ook voor een flexibele laag die kras- en slijtvast is. De schilder is bijzonder te spreken over de uitstekende vloeiing van.


S2u nova matt

Het voor- en aflakken van hout. Voor afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Na de eerste laag licht opruwen met een Scotch Brite schuurmatje. HOUT Algemeen Ontdoen van ongerechtigheden. Vuil en aanslag verwijderen.


Nieuw werk Scherpe hoeken afronden en zorgvuldig schuren. Gladgeschaafd hout kan zonder schuren worden behandeld. Dit is ideaal voor op trappen en deuren. Deze matte aflak heeft absoluut geen glans en is zowel binnen als buiten te verwerken.


S2u nova matt

JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Uitstekend bestand tegen vetten en vuilZeer goed reinigbaarReukarmRendement: circa11m² per liter Alle kleurnummers mogelijk Hoe voert u een kleurnummer in?


Voeg uw bestelling toe aan de winkelwagen. Leverbaar in liter en 2. Deze matte watergedragen voor- en aflak heeft zich al geruime tijd in de markt bewezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts