woensdag 1 februari 2017

Inrichting studentenkamer

Jouw studentenkamer budgetproof! Kies uit verschillende sets. Hoe groot of klein je kamer ook is, jouw slaapcomfort is hiermee in één klap geregeld. Direct bestellen voor lage prijzen. Kijk voor de beste aanbiedingen.


Voor woonkamer, slaapkamer,eetkamer.

Design, Functie en comfort. Laat je inspireren op OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Praktische inrichting van je studentenkamer.


Je tijd als student wordt door veel mensen ervaren als de gaafste tijd van hun leven. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar in een studentenkamer heb je ook te maken met hele andere factoren waar je rekening mee moet houden. Zo heb je vrijwel altijd te maken met beperkte ruimte en beperkt budget.


Twee enorme uitdaging die de inrichting van een studentenkamer erg uitdagend maken.

Dat je een kleine studentenkamer hebt betekent niet dat je geen gebruik kunt maken van donkere tinten. Je moet er alleen wat voorzichtiger mee zijn. Door de donkere kleuren onder je zichtveld te houden en ook donkere meubels aan te schaffen kom je prima weg met een donkerblauw of zachtgrijs.


De jacht op de beste studentenkamer is officieel van start gegaan! Terwijl jullie allemaal zoeken, stalken, reageren en spammen voor die ene kamer midden in de sta denken wij al een stapje verder. Een droomhuis is natuurlijk geweldig, maar de inrichting maakt je ervaring pas helemaal compleet.


Voor studentenkamer inrichting of voor de inrichting van een expatwoning kunt u dus bij ons aankloppen. Vintage is helemaal hip en dat is net waar je naar opzoek bent! Een belangrijk aspect van je interieur is verlichting. Hiermee creëer je sfeer en diepte. Een oude lamp met een verhaal is bijzonder geschikt voor jouw studentenkamer.


Dit item kan een echte eyecatcher zijn en je inrichting net dat beetje extra geven dat het verdient. Niet alleen moest het functioneel zijn, maar het moest er natuurlijk ook een beetje fancy uitzien. Om de aankomende studenten een helpende hand te bieden (want echt, het studentenleven is al zwaaaar genoeg) vind je in dit bspiratie en tips voor de perfecte studentenkamer ! Voor kleding kun je het beste gaan voor een gewone kledingkast.


Of neem een ladekast en plaats een kledingrek aan het plafon de muur of één op wieltjes. Voor een beetje privacy in je studentenkamer zijn roomdividers zoals hieronder afgebeeld ook een perfecte manier om zowel spullen op te bergen als de ruimte te verdelen. Stappenplan: zo kan je het beste je studentenkamer efficiënt inrichten.

De vakantie zit er weer bijna op! Ga jij dit schooljaar verhuizen voor je studie? Het inrichten van een studentenkamer is kan knap lastig zijn. Bestel woonkamerinrichtingen online.


Alles voor uw huis bij woonwarenhuis OTTO! Slimme inrichting voor jouw studentenkamer. Grote kans dat je kamer kleiner (en duurder) is dan je zou willen.


Kleine appartementen, maar ook studentenkamers. Met een hoogslaper creëer je extra vloeroppervlakte onder het be die je op heel veel verschillende manieren kunt inrichten. Leuke ideeën voor de inrichting van een studentenkamer is een zithoek met een comfortabele bank, een werkplek met een fijn bureau of kastruimte.


Je studentenkamer inrichten op basis van je sterrenbeeld. Het duurt nog maar een paar weken tot het studiejaar begint – voor sommigen genoeg tijd om nog even vakantie te vieren, voor anderen dé tijd om vast hun studentenkamer in te richten. Wij weten hoe je efficiënt en praktisch een studentenkamer kunt indelen.


Uiteraard conform de hoogste verhuureisen. De gemiddelde studentenkamer is niet groter dan 3×meter en wordt vaak multifunctioneel gebruikt. Bij het inrichten van een studentenkamer heb je vaak twee uitdagingen.


Een kleine ruimte en een beperkt budget. We moeten daarom op zoek naar goedkope multifunctionele meubels. Zodra je weet dat je ergens kunt gaan studeren, gaan de gedachte al snel uit naar een studentenkamer of studio in jouw nieuwe stad. Steeds vaker komen er mooie studio’s te huur voor studenten maar die wel nog het nodige werk vereisen. Zeker in de grotere steden kunnen woonruimtes soms vies en niet goed onderhouden zijn.


Charlot woont midden in de stad Eindhoven en heeft een studentenkamer waar verschillende gouden accessoires in pronken. De inrichting van haar huis valt het beste te vertalen naar modern, maar ook robuuste accenten zijn volop aanwezig. Kom dus snel binnen voor heel veel studentenkamer inspiratie! Licht is niet per se het eerste aan denkt bij de inrichting van je kamer, maar kan wel je stemming bepalen. Je hebt sowieso algemene verlichting en sfeerlicht nodig, maar waarschijnlijk ook goed licht om bij te kunnen studeren.


Met spotjes kun je bepaalde hoeken van je kamer accentueren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts