vrijdag 10 februari 2017

Velux s06 rolgordijn

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Te installeren binnen minuten. Unieke eenvoudige installatie met schroeven.


Bestel direct de perfecte maat!

Velux S(13) Velux SK06. Alleen met GAMMA Voordeelpas. Wij hebben een B-merk vervangen voor een origineel velux , welke prima past en soepel werkt.


Speciaal voor u presenteren wij deze prachtige binnenzonwering. Het verduisterende gordijn is gemaakt van vuilbestendig polyester met een speciale hittewerende aluminium coating aan de achterzijde waardoor ze warmte-isolerend zijn in de winter en zonnewarmte reflecteren in de zomer. Dit betekende een smallere cassette en smallere zijgeleiding, zodat u zoveel mogelijk glasoppervlak kunt zien als het gordijn geopend is.


Wanneer de koordjes van uw verduisterende rolgordijn gebroken zijn, willen wij u natuurlijk wel de juiste set offreren.

Mooi wonen en altijd verrassende acties. Rolgordijnen voor elk merk dakraam. De verduisterende stof maakt de kamer geheel donker. Bovendien zorgt de reflecterende achterkant voor betere isolatie in de koude maanden. Daarom is het rolgordijn uitermate geschikt voor dakramen op slaap- en zolderkamers.


Voor de meest optimale dag en nacht situatie is de combinatie met het geplisseerde gordijn DFD de beste oplossing. Verduisterende rolgordijnen. Bijvoorbeeld: S, M0 M0 60 80 U08. Onze verduisterende rolgordijnen bieden u verduistering op elk gewenst moment van de dag.


Ideaal voor slaapkamers en kinderkamers waar lichtregeling erg belangrijk is. Zelf meten is dus niet nodig, de maatcode is bepalend. Onze rolgordijnen zijn een stijlvolle en effectieve oplossing om het daglicht te verzachten, en meer privacy te bieden. Gratis verstuurd - keuze uit vele kleuren - snel op maat gemaakt voor velux dakramen maar ook alle andere. Ze zijn ideaal voor elke ruimte waar u de hoeveelheid binnenvallend daglicht zelf wilt bepalen.


Zelfs de aluminium zijgeleiding is speciaal ontwikkeld om zo goed als totale verduistering te bieden.

De rolgordijnen zijn gemakkelijk met de hand te bedienen. Je opent of sluit het gordijn met de handgreep. Bekijk ons assortiment Dakraam verduisterende rolgordijnen in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen. Open uw dakraam met het handvat, draai de dakraam van 1° door en u vindt op de achterkant van het rolgordijneen zilveren sticker met de nodige productgegevens. Kijk dan even in onderstaande tabellen. Bij twijfel altijd even contact opnemen met zonweringvoordakramen.


VELUX producten online bestellen. Warmte-isolerend in de Winter, Zonwerend in de Zomer. Raamdecoratie voor dakramen? Bekijk alle geschikte raamdecoratie producten hieronder. Gebruik het menu om te filteren.


Beschikbaar in populaire verduisterende kleuren. Het is ideaal voor elke ruimte in je huis of op kantoor. Met een centraal trekmechanisme kan hij van de onder- tot de bovenkant ingesteld worden om te voorzien in je behoeften bij verschillende gelegenheden en op verschillende momenten.


Het rolgordijn wordt met een handgreep geopend of gesloten en kan op drie posities worden stil gezet dankzij de meegeleverde bevestigingshaakjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts