dinsdag 7 februari 2017

Witte plisse gordijnen

Witte plisse gordijnen

Plissé gordijnen , tot wel goedkoper dan elders. Inclusief gratis levering! De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ontdek Plissegordijnen van AA-Kwaliteit.


Shop nu uit ons assortiment Witte plisségordijnen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Koel in Zomer, Warm in Winter. Ga Voor Een Duurzame Keuze.


Zoals altijd de voordeligste online én offline! Effen of met motief vele dessins ook maatwerk. In onze collectie vind je een ruim assortiment aan witte plisségordijnen in zowel standaardmaten als in maatwerk.


Standaardmaat witte plisse gordijnen zijn voordelig en gemakkelijk in te korten. Wij kunnen jouw witte plisségordijnen ook 1 op maat maken, waardoor jouw plisse gordijn direct passend is. Het rolgordijn kan met behulp van de meegeleverde klemmen in elke positie worden vastgezet. Eenvoudig op maat te knippen. Het plisségordijn blijft het beste zitten op gladde oppervlakken.


Deze raambekleding is energiebesparend en zorgt ervoor dat de ruimte koel en geïsoleerd blijft. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel. Het natuurlijke licht wordt perfect gefilterd door de stof, met de lucht gevangen in de honingraten om een perfecte temperatuur te behouden het hele jaar. Gebroken witte plissegordijnen Een gebroken wit plisségordijn is echt iets voor jou, wanneer jij je privacy wil behouden, maar toch wilt genieten van het daglicht. Dankzij de top-down bottom-up functie van een plisségordijn kun je niet alleen de onderlat naar boven bewegen, maar ook de bovenlat naar beneden.


Witte plisse gordijnen

Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis. Met de keuze voor het ophangsysteem bepaalt u zelf hoeveel licht u binnenlaat. De plissegordijnen worden geleverd met een apart bevestigingssysteem. Bestel gemakkelijk en snel op beslist. Kies uit 1producten vanaf € 199.


Deze prachtige Duolight Bright wit is ontworpen om je huis luchtig en ruim aan te laten voelen. Houd je van tijdloze elegantie? Dan zijn plisségrodijnen echt iets voor jou. De DuoLight collectie bevat geweldige energiebesparende raambekleding.


Witte plisse gordijnen

Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in diverse dessins en in. De geplooide gordijnen zijn zowel top down als bottom up te bedienen, waardoor je een heel speels effect kunt bereiken en heel gemakkelijk zelf de positie van de gordijnen kunt bepalen. Wit past zowel in een klassiek als modern interieur en vormt het ideale basic canvas voor knallende overgordijnen met een dessin.


Wil je de voordelen van witte gordijnen , maar geen kil spierwit voor de ramen? Kleuren als ecru en ivoor zijn dan je opties. Wil je weten hoe witte plisségordijnen in jouw huis gemonteerd kunnen worden? Het koord is weggewerkt in het rolgordijn, waardoor het kinderveiliger is. Kan aan de wand of aan het plafond bevestigd worden.


De plisse gordijnen van HEMA zijn niet alleen sfeervol en praktisch, maar ook geschikt voor bijna iedere ruimte. Ze zijn uitgebreid getest op gebruik en veiligheid. Alle HEMA gordijnenvoldoen aan de Child Safety wetgeving en aan de kwaliteitseisen die je van HEMA mag verwachten.


Er zit twee jaar garantie op onze plissegordijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts