maandag 13 februari 2017

Jay zitkussen

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Met het uitgebreide assortiment aan anti-decubitus en positionerings zitkussens van JAY is er altijd een goed rolstoelkussen om optimaal te zitten.


Eén zitkussen met de keuze tussen twee verschillende contouren.

Het Jay Lite zitkussen biedt twee verschillende basiscontouren. De standaard contour zorgt ervoor dat het makkelijker is om transfers te kunnen maken. Welke hoes je ook kiest, alle hoezen worden geleverd met een handig opbergtasje dat aan de hoes is gestikt.


Effectieve drukverdeling, met inachtneming van de unieke anatomische dimensie van elke cliënt - dat is de filosofie van JAY ! Het JAY Jzitkussen is eenvoudig inzetbaar en een perfecte oplossing voor cliënten met een hoog risico op decubitus. De Jay Balance zitkussen biedt om het hoogste niveau van bescherming voor de huid met daarnaast maximale stabiliteit en comfort. Verbeterde eigenschappen zoals de zachte foamlaag en de contourbreedte voorkomen het doorzitten. Het nieuwe ontwerp van de fluid pad en het dubbele hoessysteem, bieden een hoge mate van bescherming voor de huid.


Type zitkussen : Incontinentie Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst.

Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling. Met een goed zitkussen voor in uw rolstoel, worden allerlei zitproblemen zoals pijn in de rug, nek, schouders en het zitvlak, beknelling van organen en decubitus (doorliggen) voorkomen. Kortom een goed rolstoelkussen biedt u meer comfort tijdens het zitten in de rolstoel. Voornamelijk het materiaal, vorm, grote en stevigheid zijn belangrijke eigenschappen. De grootste collectie zitkussens hier!


Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Zitkussens tegen de laagste prijzen. NB: de foto toont slechts een kleurvoorbeeld van de stof en toont niet de maat, afwerking of het aantal knopen van het product.


Als aanvulling van de microclimatic hoes, is het Jay Xtreme Active zitkussen ook verkrijgbaar met een stretch of incontinentiehoes. Het Jay Basic rolstoelkussen van SOPUR is een drukontlastend koudschuim-kussen, dat speciaal voor rolstoelgebruikers is ontworpen. Geschikt voor gebruikers die behoefte hebben aan comfort met minimale positionering, stabiliteit en ondersteuning. De zitkussens bieden een optimale zitpositie en een posturale stabiliteit en ondersteuning, dat altijd makkelijk te gebruiken of aan te passen is.


Bekijk nu het gehele assortiment online. Een lichtgewicht preventief anti-decubitus zitkussen voor actieve gebruikers. De Jay Xtreme Active is ontworpen voor een ideale drukverdeling en om stabiliteit te bieden voor actieve gebruikers.


De fluid inserts bieden optimale huidbescherming en verminderen de schuifkrachten. Dit mooie zitkussen is passend voor verschillende soorten dining stoelen.

De belangrijkste kleur van dit zitkussen is grijs. De hoofdkleur van het kussen is roze Het zitgedeelte van het kussen is ca. De Jay Zip zitkussen heeft een goede warmte- en vochtregulatie en is voorzien van een incontinentiehoes van X-Static stretchstof met een natuurlijk antibacterieel middel en is eenvoudig te reinigen.


De hoezen zijn in de kleuren zwart, blauw en roze te bestellen en hebben een waterbestendige binnenhoes. Het Hartman Jay zitkussen heeft een compact design met een dunne, maar comfortabele vulling. Verkrijgbaar bij De Wit Schijndel.


De Jay is weerbestendig en waterafstoten kortohet perfecte zitkussen voor buiten! Het model heeft paspel rand rondom het kussen wat een stijlvol design geeft. De Thuiszorgwinkel van jouw regio zal je contacteren om een leveringsdatum af te spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts