woensdag 15 februari 2017

Blauwe fruitschaal

Fruitschaal in Nederland bezorgen? Kies uit 1producten vanaf € 125. Grote collectie fruitschalen vind je hier! Blauwe saladeschaal van cm. Het Bergen servies is volledig ontwikkeld in tijdloos HEMA design, met een eigentijdse vorm die geschikt is voor verschillende gelegenheden.


Een aantal varianten zijn ook beschikbaar in glas.

Het servies bestaat uit een. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De vaak felle kleuren accentueren de diversiteit in kleuren van fruit en zorgen samen voor een vrolijk geheel.


Gezond eten moet natuurlijk aantrekkelijk worden gemaakt! Dus een design fruitschaal valt meestal wat meer op met zijn ontwerp dan een doorsnee fruitschaal. Het is wel zo leuk als je fruitschaal goed past bij de rest van je interieur.


Heb je bijvoorbeeld een houten tafel?

Met een fruitschaal breng je sfeer en kleur in huis. Daarnaast stimuleert het natuurlijk ook om meer fruit te eten. Een houten fruitschaal of toch een metalen? Een fruitmand kan dienen als leuk en gezond cadeau. Wanneer je niet op zoek bent naar een standaard model zijn hangende fruitschalen een leuk alternatief voor in de keuken.


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Prachtige schaal , ideaal als fruitschaal of om hapjes te serveren. Let op de hoge kwaliteit van de beschildering.


Delfts blauwe fruitschaal 2-delig. Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond. Broodschaal, fruitschaal blauw. Ronde glazen fruitschaal , vintage, in een heldere blauwe kleur.


Waarschijnlijk afkomstig uit Leerdam, maar niet gemerkt. De conditie is goe geen snips, zie details. Schenkkan van aardewerk, buikmodel( Frans gekenmerkt, blauw ) Prijs: 1euro.


Welkom in ons compleet vernieuwde webshop.

Gelieve een nieuw account aan te maken, ook als u reeds een account had in de “oude ”shop. De ene voor nootjes, de andere voor kaas en nog één voor fruit. Schaaltjes heb je nooit te veel. Voor elk gerecht heb je een speciale schaal. Denk bijvoorbeeld aan een saladeschaal, een fruitschaal of een amuseschaaltje.


Het leukste is natuurlijk om kommen en schalen te hebben die bij elkaar passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts