vrijdag 10 februari 2017

Dubbel glas gelaagd

Voordelig, Secuur, Snelste van de hele Regio. Dubbel Glas met jaar Garantie! Bij glasschade binnen min bij u! Zowel op Glas als op de Montage! Gelaagd glas is opgebouwd uit meerdere ruitlagen.

Vind dubbel glas als je nu zoekt. Maximaal licht met dubbel glas ? Waar met dubbel glas losse glasplaten worden bedoeld met een laag lucht of edelgas ertussen, bestaat gelaagd glas uit of meer op elkaar geplaatste glasplaten met daartussen een speciale kunststof folie. De glasplaten en folie zijn onder grote hitte aan elkaar gesmolten. Uiteenlopende prijzen De prijzen voor gelaagd dubbel glas lopen sterk uiteen, omdat er veel verschillende variaties mogelijk zijn. Eén zijde van het glas is voorzien van een speciale glassoort die het glas vasthoudt als het breekt.


Bij 365glas heeft u de keuze uit een zeer ruim aanbod gelaagd dubbel glas. De spouw is voorzien van een speciale gasvulling en een HR coating.

Minstens een van de glasbladen is gelaagd glas. Dit glas bestaat uit meerdere ruitlagen, met een transparante folielaag ertussen. Met minder energieverbruik biedt het toch een optimaal comfort.


De getoonde prijs is per vierkante meter en na het invullen van onderstaande velden ziet u de eindprijs voor het gehele artikel. Inmeet instructies vind u hier. Hecht u veel waarde aan kwaliteit en duurzaamhei kies dan voor gelaagd glas van JLM Glas. Deze zijn met elkaar verbonden door een transparante, onzichtbare laag van kunststof.


Op deze pagina treft u de mogelijkheden voor gelaagd glas. Dat heeft ook als voordeel dat er geen grote opening zal ontstaan. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Door de dubbele beglazing wordt de warmte die door bijvoorbeeld de zon naar binnen straalt binnengehouden in de ruimte.


Het dubbel glas houdt deze warmte perfect vast. Ook is dubbel glas ideaal voor de isolatie van geluid. Bij deze samenstelling bestaat de buitenruit en de binnenruit uit helder gelaagd veiligheidsglas.


Ter voorkoming van persoonlijk letsel bestaat dit gelaagd veiligheidsglas uit meerdere ruitlagen, met transparante folielagen ertussen. Het is eenzijdig voorzien van gelaagd glas ter voorkoming van ernstig lichamelijk letsel.

Het enige verschil is dat er gebruik gemaakt word van matte folie. Deze matte folie is lichtdoorlatend maar er kan niet door heen gekeken worden. De binnenruit bestaat uit mm enkel floatglas. De buitenruit bestaat uit gelaagd veiligheidsglas. Wilt u een raam die inbraakwerend is?


Kies voor op maat gemaakt gelaagd glas. Deze soort wordt vaak met dubbel glas verward. Bij dubbel en gelaagd glas worden er twee losse glasplaten aan elkaar gesmolten. Een dubbele glasplaat heeft een laag lucht ertussen en gelaagd veiligheidsglas doorzichtige folie. Daar een speciale laag in het gelaagde glas , zal het glas niet in scherven spatten.


Daarnaast is het gelaagde glas ook bestand tegen inbraak en vandalisme. Bekijk alle andere voordelen op onze website, of neem contact op met een van onze experts. DE site voor online glas bestellen. De laagste prijs omdat wij rechtstreeks leveren, zonder montage en plaatsing. Groothandelsprijzen vanaf m2.


Voor dubbelglas en vlakglas. Nieuw in het assortiment:Gehard- en gelaagd glas. Bij Glaskoning bieden wij ook gelaagd veiligheids glas aan.


Het basisglas is uiteraard geschikt voor de meest uiteenlopende bewerkingen door de hoge transparantie. Men kan hier denken aan slijpbewerkingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts