zondag 5 februari 2017

Spiegel op maat met verlichting

Groot assortiment spiegels op maat. Wij helpen je met de juiste keuze. Kies eenvoudig de juiste beglazing. Dubbel glas van hoge kwaliteit. Eenvoudig op maat te bestellen.


Triple HR Glas van hoge kwaliteit.

Onze unieke collectie glasproducten shop je gelijk online. Unieke accenten in glas geven je huis dat tikje extra. Gratis bezorging in Nederland! Uitstekende service en hoge kwaliteit.


De actuele levertijd is: tot werkdagen. In ieder ontwerp combineren we een uniek op maat gemaakt design met een laag energieverbruik (9-W, afhankelijk van de grootte van de spiegel en het lichtoppervlak) en duurzaamheid (tot 5gebruiksuren van de LED’s). Met onze maatwerk configurator kunt u zelf uw spiegel samenstellen. De spiegel kan worden voorzien van één of meerdere verlichtingsstroken, indirecte (ambi) verlichting , verwarming en een schakelaar.


Dus inclusief transportkosten en inclusief ophangsysteem!

Staat uw keuze er niet bij? Met LED- verlichting een lijst of een speciale bewerking. Kan ik een badkamerspiegel met verlichting op maat bestellen? Zit de juiste maat er niet bij, of heeft de verlichte spiegel niet de functionaliteiten die jij wilt? Badkamerspiegel met verlichting.


Een spiegel met verlichting geeft je badkamer nét dat beetje extra luxe. Tegelijkertijd ontstaat door het licht een prettige en fijne sfeer in je badkamer en kun je jezelf beter zien. Het licht zet je aan en uit met een aparte schakelaar in de spiegel. De spiegels in deze serie worden geleverd met een LED- verlichting en kunnen (afhankelijk van de maatvoering) worden voorzien van een spiegelverwarming. Natuurlijk zijn deze spiegels ook te gebruiken in de hal, woonkamer of slaapkamer.


Uw maat staat er niet bij? Ben je op zoek naar een spiegel met verlichting voor in de badkamer of het toilet? Wij maken uw badkamerspiegel op maat ! Zo zit er altijd wel een mooie spiegel met verlichting voor jou tussen.


Onze spiegels met verlichting komen in verschillende soorten, maten en opties. Je kunt ook een spiegel met verlichting op maat laten maken. Wij leveren door heel Nederland en kunnen desgewenst ook uw badkamerspiegel op maat plaatsen.


Deze verwarmingsmat voorkomt het beslaan van (delen van) de spiegel. De anti-condensmat is eenvoudig aan te sluiten op het electriciteitsnet (220V) en kan.

Voordelige spiegel verlichting op beslist. Bekijk onze collectie of kies een badkamerspiegel op maat. Je wordt geadviseerd tijdens het samenstellen van je spiegel op maat. Je kan verschillende modellen kiezen, gewenste afmetingen invoeren en verschillende soorten en dikte spiegels kiezen.


Online design spiegels bestellen. Bij Cordia Design kun je terecht voor spiegels met ledverlichting en zonder verlichting. Spiegel op maat online kopen!


Koop bij ons je badkamerspiegel of staande spiegel of bestel een spiegel op maat. DEAL en ontvang je jaar garantie. Bij de badkamerspiegels met verlichting biedt Sanitairwinkel meer spiegels aan met allerlei functies.


Vandaag besteld is binnen uur thuisbezorgd. Innovatieve badkamerspiegels. Een badkamerspiegel met verwarming zorgt ervoor dat er geen condens op de spiegel komt. Eigenlijk is alles mogelijk.


Kies onder andere jouw gewenste maatvoering. Verder kan de badkamerspiegel o. Elke spiegel wordt speciaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts