vrijdag 17 februari 2017

Houten lamellen buiten

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout.


Bestel houten lamellen eenvoudig online. En bepaal zelf alle afmetingen. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Goedkoper Dan In De Winkel.


Houten lamellen met vaste stand. Verstelbare houten lamellen bieden u een grote vrijheid in keuze als het gaat om licht-en. Voorbeeld zelf verticaal draaibare lamellen shutter scherm bouwen. Deze planken hebben wij zowel in hardhout, geïmpregneerd hout en composiet.


Deze kwaliteitsvolle constructie functioneert ook perfect als alleenstaande pergola. Om de duur van uw zomer te verlengen, kan u opteren voor één of meerdere gesloten zijwanden, met of zonder beweegbare houten lamellen. De lamellen strips van AluminiumPergola. Dat is onderhoudsvrij en gemakkelijk met onderhoud.


Tussen deze strips kun je je eigen lamellen eenvoudig monteren. Je kunt dus een materiaal kiezen wat perfect aansluit op de stijl van jou én je tuin. Naast de unieke uitstraling heeft een houten jaloezie ook isolerende werking. De houten lamellen bieden de kwaliteit volgens het FSC keurmerk.


Structuurlak is onderhoudsvriendelijk. Ook de combinatie van een aluminium frame met houten lamellen behoort tot de mogelijkheden. De verschillende kadertypes, lamellen en schuifsystemen zorgen voor voldoende keuzevrijheid om de gevel geheel naar eigen smaak in te kleden.


Zo is DucoSlide verkrijgbaar in een geraffineer aluminium kader of zijprofiel met verschillende types aluminium of houten lamellen , al dan niet voorzien van perforatie voor een evenwichtige combinatie tussen licht en schaduw. Uit eigen fabriek Laagste Prijs Garantie! Dat gezegd hebbende hebben houten lamellen voor buiten beter isolerende eigenschappen en zijn daarom iets functioneler. Daarentegen zijn aluminium of kunststof lamellen wel gemakkelijker te bedienen, omdat ze een stuk lichter zijn.


Een vuistregel is dat aluminium lamellen drie keer lichter zijn dan houten lamellen. Specialistisch advies nodig? Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd.


Bereken wat jouw houten kozijn kost. Met de draaibare houten lamellen kunt u onder veel weersomstandigheden heerlijk buiten zitten. Ekstravert is een belangrijke aanbieder van alle producten waardoor uw huis een thuis wordt. Met de webshop van Mijnhoutenlamellen bieden we u sfeervolle en kwalitatieve houten lamellen of houten jaloezieën op maat voor de scherpste prijs.


Onze buitenshutters worden gemaakt van hoogwaardig aluminium en voorzien van aluminium lamellen of lamellen in hout, Iroko of Red Cedar. De standaard afwerking van het aluminium is blank geanodiseerd of gemoffeld in van glans RAL-kleuren uit onze collectie. Overige kleuren, een matte uitvoering of structuurlakken hebben een meerprijs. Uw terras is dan rondom besloten en u kunt bijna elke dag ‘ buiten ’ zitten.


Voor heel veel mensen is de lamellen overkapping daardoor een tweede woonkamer geworden waar het aangenaam vertoeven is. De meeste nadelen zullen mogelijks het gevolg zijn van een keuze van het materiaal van de lamellen dat je verkiest. Zo zijn houten lamellen relatief zwaar ten opzichte van bijvoorbeeld aluminium lamellen.


Kunststoffen lamellen zijn snel statisch en trekken makkelijker stof aan. Ook het uitzicht zal niet iedereen kunnen bekoren. Voor houten buitenluiken wordt vaak gekozen voor louvredeuren als luiken, in plaats van shutters. Dit zie je vaak in Zuid-Europa. Het grote verschil is dat bij louvredeurtjes de lamellen niet te verstellen zijn, deze staan altijd in dezelfde stand.


Bij shutters kunnen de lamellen wél bewegen. Shutters en louvredeuren lijken erg op elkaar. De unieke Derako massief houten plafondsystemen zijn beschikbaar in een lineaire en grill uitvoering.


Beide systemen zijn geschikt voor toepassing buiten onder een luifel. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk houten jaloezieën op maat kopen. Praxis heeft namelijk vaak een houten jaloezie aanbieding en speciale acties.


Elke houten jaloezieën aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de houten jaloezieën aanbieding van deze week is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts