vrijdag 3 februari 2017

Bert plantagie stoelen

Vergelijk het ruime aanbod stoelen eenvoudig online en kies de laagste prijs! Bestel Stoelen online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Vind bert plantagie het nu op Kensaq.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!

Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Tijdloos Nederlands design meubilair. Het oer-Hollandse merk heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een designmerk van wereldformaat.


De bert plantagie collectie bestaat uit moderne eethoeken, banken en kastcollecties. X leder eetkamer stoelen : 3x blauw en 3x oranje. De stoelen zien er nog goed uit en zitten. Kies voor de stoel die juist rust geeft met donker tinten, of ga voor die fel gele stoel waar je al langer over nadenkt.


Het interieur is natuurlijk niet overal hetzelfde, bekijk daarom goed de kleuren en materialen in huis om de juiste keuze te maken.

Bert Plantagie - Make it Yours. Massief eiken bert plantagie rocky eetkamertafel 240x1cm. Prachtige royale tafel in grey olie.


Stefan Steenkist en Roderick Vos zijn twee bekende designers die telkens weer een tijdloze en stijlvolle collectie weten te presenteren. De collectie van bert plantagie bestaat uit tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem. Verleidelijk design tegen betaalbare prijzen. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99.


Verfraaien van uw huis met Stoelen. Ruim assortiment online bestellen! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren. Het uitgangspunt is een verantwoorde en eerlijke keuze met als resultaat een herkenbare collectie. De collectie bestaat uit een zeer uitgebreid aanbod stoelen , fauteuils, eetkamerbanken en barkrukken in vele kleurkeuzes en varianten.


Iedere stoel bevat een maatwerkelement, zodat je tot een optimale keuze kunt komen. De fauteuils, stoelen , kasten en tafels zijn toegankelijk en spreken een breed publiek aan.

Doordacht design zorgt voor strakke blikvangers van hoge kwaliteit en aangenaam zitcomfort. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een van de belangrijkste meubelmerken in Nederland. Met de collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs vertaald het merk meubeltrends op geheel eigen wijze. Model Moss is opgebouwd uit strakke lijnen.


De stoffering is afgewerkt met eens stoere dikke naad en leverbaar in vele stof- en lederkleuren. De Moss met arm combineert mooi met de Marigold zonder arm. Uiteraard vindt u voorbeelden hiervan bij Brok Interieur.


En kom je er zelf niet uit, dan helpen de interieuradviseurs van Woonboulevard Poortvliet je graag verder! Met ruim verschillende kleuren heeft het merk voor ieder wat wils. Naast de vele kleuren zijn de modellen handgemaakt en gemaakt van verschillende materialen. Samenwerking met bekende ontwerpers zoals Hans Daalder leveren tijdloze modellen op zoals: Stoel Jeanne, Arc,Tango, Duo, Rho, en Blake.


Hollands merk dat meubel-trends op geheel eigen wijze vertaalt in een actuele collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs. Het is een oer-Hollands merk, dat werkt met Nederlandse topdesigners zoals Hans Daalder, Roderick Vos en Stefan Steenkast. De collectie kenmerkt zich door de pure uitstraling en de stijlvolle, tijdloze ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts